La ce sa te astepti Cosmetic Beauty and Hair 2016

SaluÅ£i! Dacă sunteÅ£i şi voi shopaholice ca mine trebuie să aflaÅ£i asta. ƎncepĆ¢nd de ieri s-a deschis super tĆ¢rgul Cosmetic Beauty and Hair 2016, un tĆ¢rg pe care l-am aşteptat cu sufletul la gura de... ceva timp.
 Åži poate vă Ć®ntrebaÅ£i de ce am fost aşa nerăbdătoare... Uite pentru că ştiam de la tĆ¢rgurile anterioare că am să găsesc produse cosmetice de marcă super faine la preÅ£uri mai mult decĆ¢t decente. Doar nu era să Ć®l ratez tocmai pe asta, nu?!?

TĆ¢rgul a Ć®nceput pe 29 sep şi e deschis pĆ¢nă duminică 2 octombrie la ora 16 (sĆ¢mbătă programul e 10-18 şi duminică 10-16) iar preÅ£ul unui bilet de intrare este 10 lei, mai mult decĆ¢t rezonabi zic eu. Reducerile sunt destul de bune, de la un minim de 10% pĆ¢nă la 50-60% (fiecare expozant avĆ¢nd propriul tipar de reduceri)

Ce standuri mi-au atras atenţia?

Golden Roşe, de unde am plecat cu un ruj Velvet Mat, un super iluminator teracotta stardust, o ojă color Expert şi un ruj Longstay Liquid Matte Lipstick.


Melkior, unde am fost atrasă ca un magnet de micuÅ£ele oje 4,5 ml (la preÅ£ul de 9.9 lei). GăsiÅ£i aici o abundenţă delicioasă de culori şi sunt sigură că nu o să plecaÅ£i cu mĆ¢na goală. Eu m-a ales cu o mini oja roşie, o paletă magnetică şi două rezerve de fard: nuanÅ£ele emerald şi purple.

Top Line Europa, unde au reduceri fantastice şi e singurul stĆ¢nd pe care regret că l-am 'survolat' Ć®n mare viteză. Mi-am cumpărat de acolo o pudră minerală Master Colors la doar 15 lei (preÅ£ul pe site este 100 lei preÅ£ Ć®ntreg//redus la 40lei) şi cred că a fost cea mai tare afacere a zilei.

Standul Yankee Candle a fost oază de relaxare a zilei. Am găsit aici o mulÅ£ime de miresme fantastice şi cĆ¢ÅŸtigătoare a fost tarta Amber Moon Votive: O combinaÅ£ie de ambră, patchouli şi lemn de santal, perfectă pentru serile răcoroase de toamnă.

Yamuna a fost un alt stĆ¢nd care mi-a atras atenÅ£ia. Au o grămadă de produse mişto iar preferatele mele au fost uleiurile de masaj. M-am ales cu unul, 15 lei 250 ml de ulei de masaj cu extract de sĆ¢mburi de struguri, un ulei care miroase DI-VIN... a must! Da, aÅ£i citit bine, miroase a must proaspăt stors!
La standul Ziaja m-am oprit pentru faimoasele lor reduceri 1+1 Gratis, la o mulÅ£ime de categorii de produse şi pentru noile produse de make-up marca Joko (preÅ£uri destul de mititele, calitatea Ć®ncă nu ştiu cum este, swatch-urile la repezeală mi se par super irelevante). Am plecat şi de acolo cu două produse, un gel de dus cu miros de gumă de mestecat şi un şampon cu aromă de prăjituri. Chiar dacă sunt din gama pentru copii, abia aştept să le Ć®ncerc pentru că sunt de-a dreptul delicioase.
Mai găsiÅ£i şi stĆ¢nd Gerovital unde au produsele Equilibrium (gama special creată pentru salon), preÅ£urile sunt pe măsură şi personalul destul de mofturos, cu greu am reuşit să obÅ£in o mostră de mască facială.
Standul Babyliss unde găsiţi aparatura de styling la super preţ, reduceri de 10-20-30%.
Şi cĆ¢teva alte standuri cu produse profesionale care Ć®nsă nu mi-au atras atenÅ£ia Ć®n mod deosebit (asta nu Ć®nseamnă că pe voi nu o să vă Ć®ncĆ¢nte ceva de acolo).
Concluzia: E un tĆ¢rg tare fain şi merită să te duci să Ć®l vizitez. Un lucru trebuie să Å£i minte Ć®nsă, nu te duce cu portofelul plin pentru că rişti să rămĆ¢i fără conÅ£inut Ć®ntr-un timp foarte scurt.
Va pupa Taiztel!


Publicar un comentario

3 Comentarios

  1. Heheeee, iar am spart portofelul, ca doar de aia m-am dus :)))), puuuup <3

    ResponderEliminar
  2. Pfiu, cate tentatii au fost acolo ! :)

    ResponderEliminar
  3. Te pup! Am citit articolul tau inainte sa merg, deci a picat la fix! :D

    ResponderEliminar