Paco Rabanne - Lady Million, o mireasma divina!

Lady Million - Paco Rabanne este unul dintre parfumurile mele de toamnă preferat. Delicios, modern, fructat şi romantic - aşa l-aş descrie dacă ar fi necesar să o fac doar Ć®n cĆ¢teva cuvinte.
Parfumul te impresionează Ć®ncă de la prima vedere. El vine ambalat Ć®ntr-o cutie aurie, inscripÅ£ionata cu litere de culoare alb şi negru, simplu şi elegant.

Sticlă are un design unic, luxos - arată ca un de bulgăre de aur contopit cu un diamant.

Mireasma e divină! Este un parfum Ć®ndrăzneÅ£, sofisticat creat pentru femeia sexy şi independentă.

Pentru că sunt un mare fan al mirosurilor dulci pot spune că şi acesta intră Ć®n categoria asta (dulce cu uşoară tentă florala). După părerea mea poate fi purtat atĆ¢t ziua cĆ¢t şi seara Ć®n sezonul răcoros iar vară, numai pe timp de seară.

E atĆ¢t de special că Ć®l poÅ£i poÅ£i recunoaşte dintr-o mie (sau un milion: D).
Note de vĆ¢rf -neroli, lămĆ¢ie şi zmeură
Note de mijloc -iasomie, portocala amară şi gardenia
Note de bază - patchouli şi miere

Rezistă? O da!! Rezistă o zi Ć®ntreagă fără probleme. Chiar şi a doua zi rămĆ¢n urme delicate de miros, Ć®n special pe haine. Este cu adevărat unul dintre cele mai persistente parfumuri Ć®ncercate de mine.

Pe al meu l-am cumpărat online de pe Brasty.ro, o parfumerie online, după ce am cercetat (şi comparat) foarte bine piaţă. Comanda am plasat-o Ć®ntr-o zi de joi iar luni a ajuns la mine fără probleme. Parfumul a fost ambalat foarte bine şi am scăpat de teamă că acesta să se fi spart (deteriorat) Ć®n timpul transportului.

Şi Ć®ntrebarea care probabil sta pe buzele tuturor: e parfumul original? Da!
Am cumpărat pentru prima dată Lady Million dintr-un duty free Ć®n timpul unei vacanÅ£e Ć®n Barcelona şi mireasma, rezistenta, ambalajul, inscripÅ£iile sunt identice cu cele de la parfumul primit de la Brasty. Ca o paranteză vă spun că Ć®n magazinul lor online găsiÅ£i şi o mulÅ£ime de produse cosmetice profesionale la super preÅ£uri (eu chiar şi acum Ć®mi fac mustrări de conştiinţă că am luat de pe Aoro cĆ¢teva produse cosmetice care sunt mult, dar mult mai ieftine pe site-ul Brasty).
Concluzia? Trebuie să Ć®ncercaÅ£i parfumul ăsta măcar odată, mirosul divin o să vă seducă Ć®ntr-o clipită!

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Salut. In legatura cu magazinul online www.brasty.ro , eu am cumparat de la ei un Yves Saint Laurent Black Opium 90 ml si sunt foarte multumita. La fel, foarte bine a venit ambalat in 3 zile lucratoare plus am primit si un "cadouas" o monstra de Lagerfeld Karleidoscope care are o aroma super divina, ma gandesc sa il achizitionez pe viitor. Btw super articolul!

    ResponderEliminar
  2. Frumos scris Taitzel...Lady Million este cu siguranta un parfum deosebit, este preferatul meu de ceva vreme ;)si pentru ca este pe terminate am sa-l iau de la brasty. am aruncat un ochi pe pagina lor si au niste preturi tentante!

    ResponderEliminar