Sebium Gel Spumant - Bioderma

Ai tenul mixt cu tendinÅ£e acneica şi eşti Ć®n căutarea unui super gel pentru curăţarea fetei? Unul care nu este agresiv cu pielea? Ei bine, eu te sfătuiesc să Ć®ncerci gelul spumant Bioderma din gama Sebium.
  Este de departe cel mai bun produs pentru curăţarea fetei folosit de mine şi credeÅ£i-mă, am folosit o mulÅ£ime pĆ¢nă acum.

 De ce e preferatul meu?

Pentru că e un gel de curăţare blĆ¢nd şi nu usucă pielea. Nu ştiu cum sunteÅ£i voi dar eu chiar urăsc senzaÅ£ia aia de piele Ć®ntinsă la maxim pe care o am atunci cĆ¢nd foloseam alte geluri de curăţare pentru tenul acneic.

Curăţă foarte uşor reziduurile de pe ten, chiar şi machiajul rezistent pierde Ć®n bătălia cu gelul ăsta de curăţare. Atunci cĆ¢nd sunt foarte obosită sar peste procesul clasic de demachiere şi folosesc doar gelul spumant Sebium.
 Are un miros fresh, revigorant.
Ajută la reglarea sebumului, asta Ć®nseamnă fără pori blocaÅ£i şi fără pusee de acnee.
Face o spumă super densă şi catifelată care se simte senzaţional pe ten.
Nu irită, nici pielea şi nici ochii.
Tenul meu nu a fost nicicĆ¢nd Ć®ntr-o stare mai bună. Mai puÅ£in sebum (se instalează cu 3-4 ore mai tĆ¢rziu) şi mai puÅ£ine pusee de acnee. Acum... sper că nu vă gĆ¢ndiÅ£i că face chiar minuni şi nu o să vă mai apară niciun coş, mai răsare unul... sau două, dar nu 7-8 cum poate se Ć®ntĆ¢mplă Ć®nainte.
Eu l-am cumpărat pe al meu de la farmacia Bebe Tei din Sun Plaza şi am dat 10 lei pe 100ml. Un super preÅ£ şi, chiar dacă 100ml nu pare a fi mult produs, este super spornic (Ć®mi ajunge undeva la 3 săptămĆ¢ni).

Ǝi dau nota 10 şi Ć®l recomand cu dragă inimă. L-aÅ£i folosit şi voi?

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Il am si eu, dar ma enerveaza aasa mult capacul ala....e risc pentru unghii rupte :)))
    in rest...da, imi place si mie!

    ResponderEliminar