Beauty news - Amway lanseaza parfumul Artistry Flora Chic

GAMA PREMIUM DE COSMETICE ARTISTRY PREZINTĂ NOUL PARFUM ARTISTRY FLORA CHIC

Noul parfum conține arome florale care se combină armonios cu un amestec efervescent de citrice 

București, 18 octombrie 2016 – Dacă ar trebui să asociezi grația cu o aromă proprie, care ar fi aceea? O aromă care te-ar descrie, fără să spui un cuvĆ¢nt. Pentru prima dată Ć®n peste 50 de ani, marca de cosmetice și produse premium de Ć®ngrijire personală ARTISTRY™ anunță lansarea parfumului ARTISTRY FLORA CHIC™, o apă de parfum de lux, care ne amintește că eleganța, grația, rafinamentul și naturalețea sunt cele mai importante atribute pe care cineva le poate folosi pentru a ne caracteriza.   
ARTISTRY FLORA CHIC a fost creat exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casă de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii Ć®n Paris și New York. De peste 250 de ani, parfumierii Casei Givaudan creează unele dintre cele mai apreciate parfumuri din Ć®ntreaga lume.   
Amestecul exclusiv de note ce alcătuiesc compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC a fost inspirat de minunatele grădini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care colorează grădinile și Ć®nmiresmează aerul locului i-au inspirat pe parfumieri să combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.   
Notele care se găsesc Ć®n compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC conțin:
§  Clementine – note de vĆ¢rf, ce provin dintr-o combinație de citrice cu arome de mandarine și portocale proaspete
§  Trandafir bulgăresc  – note de mijloc și corpul de bază al amestecului, ce Ć®i oferă parfumului un aer delicat și pătrunzător, fiind, Ć®n același timp, senzual și dulce
§  Ylang Ylang Madagascar – note de bază, cu o aromă florală-fructată-dulce și note exotice și pămĆ¢ntii

Recipientul Ć®n care se află parfumul ARTISTRY FLORA CHIC este o sticluță cu un design elegant, unic, realizată cu o deosebită atenție la detalii de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York. Un exemplu evident al implicării agenției Select World constă Ć®n faptul că numai capacul sticluței este format din 20 de componente individuale, realizat cu măiestrie de 28 de designeri.
„Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspiră eleganță și lux și transmite Ć®ncredere persoanei care Ć®l poartă. Aromele sale distinse și captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementină cu trandafir bulgăresc și de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistență de lungă durată recomand aplicarea parfumului Ć®n spatele urechilor, pe gĆ¢t și la Ć®ncheietura din zona coatelor”, spune Marypierre Julien, parfumier senior și membru al Casei Givaudan.  
 Parfumul ARTISTRY FLORA CHIC poate fi achiziționat exclusiv prin intermediul rețelei de Ǝntreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet www.amway.ro, la prețul de 318.55 lei.  



Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. cred ca mi-ar placea parfumul, imi plac notele lui! mai ales citricele!

    ResponderEliminar