Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick - ruj mat rezistent

Sunt maniaca atunci cĆ¢nd vine vorba de rujuri, dar asta cred că ştiÅ£i deja. Şi tot timpul sunt Ć®n căutarea formulei perfecte, nuanÅ£ei perfecte şamd. Ca să fiu sinceră, nu cred că o să mă opresc vreodată să caut pentru că Ć®n sinea mea nu Ć®mi doresc să mă opresc la un ruj anume...

Şi, dacă tot am menÅ£ionat cuvĆ¢ntul perfecÅ£iune, astăzi am să vă prezint un ruj care e aproape perfect (Ć®n viziunea mea). Este vorba de Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick.
Ambalajul este unul destul de simplu dar, nu trebuie să vă lăsaÅ£i Ć®nşelaÅ£i de acesta pentru că Ć®năuntru se afla un produs fantastic. Este unul dintre cele mai bune rujuri mate folosite de mine, mult mai bun decĆ¢t rujuri de la mărci mult mai renumite (Color pop, Anastasia sau Sephora) la un preÅ£ cu o treime mai mic decĆ¢t acestea.
Un ruj mat mĆ¢rşala (burgundy) opac dintr-o singură aplicare care rezistă incredibil de bine, aşa l-aş descrie dacă ar fi necesar să mă rezum la doar cĆ¢teva cuvinte. Vorbesc acum de nuanÅ£a mea ce are numărul 05.

Consistenta este cremoasa şi asta face ca rujul să se aplice foarte uşor. După aplicare Ć®n maxim 1 minut finish-ul satinat se transformă Ć®ntr-unul mat. Dar nu este un mat care usucă buzele, este un mat extrem de lejer... nici nu simÅ£i că Ć®l porÅ£i pe buze.
 Åži rezistă, şi Ć®ncă rezista, chiar şi după ce am mĆ¢ncat am observat că e aproape intact (exceptĆ¢nd Ć®ntr-o zi cĆ¢nd am mĆ¢ncat nişte aripioare cu mult sos şi a fost imposibil să Ć®l păstrez intact). ProporÅ£ia exactă constatata Ć®nainte de demachiere, cam 80 sută integritate. E mare lucru, vă zic sincer.
Pentru demachiere folosesc doar bifazic, pentru că numai aşa Ć®l pot Ć®ndepărta fără probleme.

 ĆŽl găsiÅ£i Ć®n magazinele Golden Rose şi online la preÅ£ul de 30 lei. Ǝl recomand şi, Ć®n curĆ¢nd o să Ć®mi măresc colecÅ£ia* aşa că aşteptaÅ£i-vă şi la alte swatch-uri.

*Colecţia cuprinde 12 nuanţe de rujuri cu finish mat şi mat cu glitter.

Publicar un comentario

3 Comentarios

  1. Cred ca as putea sa imi iau cel putin 3 nuante! :)))
    Arata super si le-am testat in magazin! Mi-au placut!

    ResponderEliminar
  2. Este superba nuanta !

    ResponderEliminar
  3. E superba nuanta, o am si eu <3

    ResponderEliminar