Beauty news: Amway prezintă colecția de luciuri de buze Artistry Signature Color Light Up Lip Gloss

Buze perfecte 3D: Amway prezintă colecția de luciuri de buze ArtistryTM Signature Color® Light Up Lip Gloss 
  Amway întâmpină venirea toamnei cu noua colecție de luciuri de buze Light Up Lip Gloss din gama de lux ARTISTRY Signature Color. Colecția cuprinde o selecție de opt nuanțe ușor de aplicat, indiferent de loc sau de momentul zilei, datorită aplicatorului dotat cu sistem de iluminare LED și a oglinzii încorporate. Particulele strălucitoare și formula hidratantă fac buzele să pară mai pline și le oferă o sclipire 3D, care va atrage toate privirile.
 
Noua colecție Artistry Light Up Lip Gloss conține o formulă îmbogățită cu un amestec special de uleiuri de jojoba și avocado, renumite pentru calitățile lor hidratante și regenerante. Luciurile de buze Artistry conțin pigmenți delicați și particule ce reflectă lumina, oferă volum și învăluie buzele într-o strălucire captivantă. Această combinație va crea un efect de vinil ce face buzele sclipitoare, moi și catifelate.
 
Pentru ambalajul produselor din această colecție, designerii Amway au folosit designul „Crescendo”, în care linia ascendentă a capacului se combină într-un mod extrem de elegant cu negrul și auriul. Acest lucru a condus la crearea unui produs de lux, pentru ca utilizatoarele să aibă parte de o experiență desăvârșită a machiajului. Accesoriul de iluminat și oglinda integrată permit retușarea și reaplicarea rapidă a produsului, oricând și oriunde, pentru a obține instant buze perfecte și un zâmbet de admirat. 
 
Cele opt nuanțe oferă o acoperire ușoară spre medie, fiind potrivite pentru orice ton al pielii și sunt clasificate în trei categorii cromatice, de la bej/maroniu, la corai/roșu și roz/mov:
 
  • Nuanțe de bej/maroniu, cu particule strălucitoare și acoperire ușoară: Pink Nude
  • Nuanțe de corai/roșu, cu particule strălucitoare și acoperire medie: Juicy Peach, Sweet Melon, Real Red (fără sidef) 
        
  • Nuanțe de roz/mov, cu particule strălucitoare și acoperire ușoară-medie: Pink Sugar, Rose Petal, Misty Mauve, Raspberry Kiss
              
 
Formula cremoasă și hidratantă asigură o aplicare uniformă, astfel că produsul se simte confortabil pe buze și nu le lasă lipicioase. Luciurile de buze Artistry Light Up conțin un parfum extrem de discret și sunt testate dermatologic și alergenic.    
 

Luciurile de buze Light Up Lip Gloss din gama de lux ARTISTRY Signature Color pot fi achiziționate exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet www.amway.ro, la prețul individual de 105,61 ron.

Publicar un comentario

3 Comentarios