Ingrijirea tenului in 2016 - Favoritele lui Taitzel

Ǝncă puÅ£in şi 2016 trece Ć®n istorie. Pentru mine anul ăcesta a fost destul de 'abundent' Ć®n materie de cosmetice şi, chiar dacă nu am mai scris pe blog atĆ¢t de des pe cĆ¢t mi-aş fi dorit, am Ć®ncercat o mulÅ£ime de produse uimitoare.

Pentru că aşa se cade la sfarsitului unui an, zilele astea am să listez favoritele Ć®n materie de Ć®ngrijire ten, make-up şi Ć®ngrijire păr.


Astăzi vorbesc despre produsele favorite pentru Ʈngrijirea tenului in 2016:
 
 


Resist Pore-Refining 2%, exfoliant cu 2% acid salicilic. Un produs senzaÅ£ional, a fost preferatul meu şi Ć®n 2015, atenuează petele, reduce apariÅ£ia coşurilor şi Ć®mbunătăţeşte aspectul porilor.


Bioderma Sebium Gel Spumant. Tenul meu Ć®i mulÅ£umeşte Ć®nzecit, curăţară blĆ¢nd, nu usucă pielea şi Ć®ndepărtează machiajul mult mai bine ca un demachiant (inclusiv mascara).


Herbosophy gel de curăţare pentru tenul mixt - gras (acneic) - Au existat şi perioade Ć®n care numai aveam acces la Bioderma Sebium gel spumant şi Ć®l foloseam Ć®n schimb pe acesta.


Yves Rocher bifazic cu albastrele. CĆ¢nd formula machiajului este foarte rezistentă (ruj mat, mascara waterproof, eyeliner waterproof) bifazicul ăsta e de mare ajutor şi Ć®n doi timpi şi trei mişcări curata totul, fără să lase pra multe urme.
 
 


Bioderma sensibio H20 şi La Roche Posay soluÅ£ie micelara fiziologică au fost preferatele mele Ć®n materie de soluÅ£ii micelare.



Apa termală Avene. Ǝn vara lui 2016 a fost cel mai folosit produs, asta pentru că m-a ajutat foarte mult să reĆ®mprospătez tenul pe timp de canicula.


Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ a fost cea mai bună crema cu spf, folosită exclusiv pentru ten. Vara, toamna, iarna am folosit varianta tinted claire (cu un strop de culoare). Pe lĆ¢ngă protecÅ£ia solară ridicată mai are şi o altă calitate pe care nu am mai Ć®ntĆ¢lnit-o la un alt produs de acest gen, matifiaza tenul şi Ć®l menÅ£ine aşa... toată ziua.


Ivapur K, Hydrabio Gel-Crema şi Vicy Aqualia Thermal au fost cele mai recumparate creme pentru fată. Ele au fost cele mai eficiente pentru tenul meu mixt acneic. Cred că le-am pus pe toate Ć®n aceiaşi 'oala' pentru că au formula asemănătoare şi fiecare Ć®n parte au adus cĆ¢te o Ć®mbunătăţire tenului meu.


Effaclar Duo. De cĆ¢nd brevoxilul nu a mai fost de găsit la noi Ć®n Å£ară, effaclar duo a fost aliatul meu Ć®n tratarea pustulelor de acnee. Diminuează roşeaÅ£a Ć®n cĆ¢teva ore şi, folosit a la long Ć®mbunătăţeşte aspectul porilor şi reduce apariÅ£ia de coşuri.


Uleiurile de cocos, jojoba, migdale dulci şi măceşe au fost partea bio din ingrijirea tenului in 2016.


AtĆ¢t la capitolul Ć®ngrijire ten, mĆ¢ine am să vi le dezvălui pe favoritele Ć®n materie de make-up.



Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Photoderm si mie mi-a placut, insa anul acesta vreau sa incerc o alta crema cu SPF 50 + de la Bioderma. Sper sa ne intelegem!
    Hydrabio este o gama reusita si merita incercate produsele!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Asa este Hydrabio rulz! Sa imi zzici cum te intelegi cu noua crema :D pup

      Eliminar