2016 favoritele lui Taitzel in materie de Make-up

La mulÅ£i ani 2017! Astăzi revin cu o postare rămasă restanta de anul trecut, topul favoritelor mele Ć®n materie de makeup pe 2016.

Anul trecut am fost fan cumpărături online şi majoritatea produselor pe care am să vi le prezint acum au fost achiziţionate de pe internet.

Ǝncepem cu baza de machiaj:

Ǝn mod normal folosesc doar crema cu SPF Bioderma photoderm max - ca protecÅ£ie solară şi primer insă, cĆ¢teodată, e nevoie ca machiajul să reziste mai mult decĆ¢t Ć®n mod obişnuit aşa că folosesc drept bază Nyx Shine killer. Este singurul primer pe care l-am recumparat anul trecut.

Fond de ten.

Cel mai bun şi mai bun fond de ten folosit Ć®n 2016 a fost Georgio Armani lasting silk. Se aplică extrem de uşor, gradul de acoperire este mediu iar finişul este natural. Abia dacă Ć®Å£i dai seama că ai folosit fond de ten (să nu vă gĆ¢ndiÅ£i Ć®nsă că fata arata la fel, este uniformizata şi arata sănătos). Urmează Ć®n acest scurt top Estee Lauder double wear, care e fantastic ca şi grad de acoperire (unul dintre puÅ£inele fonduri de ten cu acoperire mare) şi Revlon Colorstay (grad de acoperire mediu, rezistenÅ£a de pĆ¢nă la 8 ore şi cel mai accesibil ca preÅ£).

BB cream:

Singurul BB care m-a impresionat anul trecut a fost Lioele Triple Solution.
 
 Cele mai folosite farduri au fost:

Melkior. Dacă ai Ć®ncercat măcar odată un fard Melkior ai să Ć®mi dai dreptate. Sunt produse foarte bune, pigmentate, rezistente şi super accesibile ca şi preÅ£. Am profitat de fiecare dată cĆ¢nd au fost promoÅ£ii de genul 1+1 şi acum am o colecÅ£ie destul de frumuşică de farduri Melkior. Singurul lucru care m-a nemulÅ£umit (oarecum) a fost că nu au o paletă mai variată de culori.

Too faced, paleta natural mattes.

Glazel visage. Pastilele rezerva sunt nemaipomenite. Sunt puÅ£in mai prăfoase dar, odată aplicate (peste un primer), sunt Ć®ndeajuns de rezistente şi pigmentate. Ǝmi place mult şi că se găsesc Ć®ntr-o varietate destul de mare de culori.

Tus/creion de ochi:

Tusul lichid Melkior rămĆ¢ne cel mai fantastic tus folosit. Se aplică uşor, se usucă mat şi rezistă mult de tot.

Rimel:

Aici am avut 3 produse preferate. Maybelline lash sensational a fost hit-ul de asta vara urmat de Benefit roller lash şi Flormar spider lash mascara, pe cel din urmă l-am folosit Ć®n zilele cĆ¢nd mă machiam mai natural şi voiam alungire nu şi volum.
SprĆ¢ncene:

Anul trecut am experimentat tot felul de formule pentru conturarea sprĆ¢ncenelor şi cĆ¢ÅŸtigătorul desăvĆ¢rşit s-a dovedit a fi Nyx Tame and Frame. Cremos, pigmentat, rezistent şi aspect natural

Concealer:

 The One Illuskin Concealer şi Maybelline age rewind au fost corectoarele cĆ¢ÅŸtigătoare. Cremoase, hidratante şi rezistenÅ£e.

Blush:
 MAC Sheertone Blush Ć®n nuanÅ£a Pinch Me. Extrem de cremos, pigmentat şi rezistent.

Ruj:

Aici e destul de complicat să aleg un preferat... zău că au fost destul de multe. Dar, ca să nu mă lungesc o să le notez aici pe cele din top 3: Boys and Berries Ć®n nuanÅ£a Vampirela, Ruj Melkior Clasic Cardinal Red şi
Golden Rose liquid matte Ć®n nuanÅ£a 05.
 Cu asta Ć®nchei şi lista cu preferatele din 2016 Ć®n materie de make-up. După cum vedeÅ£i, cele mai multe produse sunt de drugstore aşa că sunt destul de accesibile.

AÅ£i găsit ceva Ć®n lista mea care v-a impresionat şi pe voi in 2016?


Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Frumoase alegeri, am si eu cateva preferate din cele mentionate de tine, te pup :)

    ResponderEliminar
  2. Revlon Colorstay si BB Cream-ul de la Lioele mi-au placut si mie mult!
    Si mascara de la Maybelline a fost misto, dar dupa ce s-a mai uscat putin!

    ResponderEliminar