Dermacol make-up cover, corector cu acoperire mare (extrema)

S-a făcut mult tam-tam Ć®n mediul online acum ceva timp, cĆ¢nd a apărut un video Ć®n care un corector acoperea fără probleme (Ć®n doi timpi şi trei mişcări) un tatuaj. Toată lumea era intrigată şi fascinată de corectorul minune... inclusiv eu.

 Dar produsul respectiv nu se găsea la noi, Ć®l puteam cumpăra doar pe site-urile din afară şi era destul de complicat să Ć®l comand, aşa că am renunÅ£at la idee. După un timp Ć®nsă acest corector minune a apărut şi pe piaÅ£a din Ro iar astăzi am să vă povestesc despre experienÅ£a mea cu el.

Produsul despre care vorbim se numeşte Dermacol make-up cover waterproof.
Linia de cosmetice Make-up Cover a fost dezvoltată de Dermacol Ć®n colaborare cu dermatologi şi experÅ£i de make-up pentru film şi a fost lansat ca una dintre primele de acest gen (produse de make-up pentru film), atĆ¢t Ć®n Europa și Ć®n Ć®ntreaga lume.
Eu am cumpărat corectorul de pe Aoro (.ro) Ć®n august, dar abia prin octombrie am Ć®nceput să Ć®l folosesc. Cel mai complicat mi s-a părut alegerea nuanÅ£ei. Paleta de culori nu este atĆ¢t de variată pe cĆ¢t mi-aş fi dorit dar... am reuşit să găsesc ceva apropiat tenului meu, nuanÅ£a 210. Ca şi corespondent (oarecum) am găsit MAC NC15, un mix de yvory& light beige.
Dermacol Make-up Cover vine ambalat Ć®ntr-un recipient ce seamănă cu o pastă de dinÅ£i mai mică. Nu vă lăsaÅ£i Ć®nşelaÅ£i Ć®nsă de dimensiunea şi gramajul (30g) corectorului, pentru că este extrem de pigmentat şi e necesară doar o cantitate foarte mică pentru a acoperii pielea, asadar e mai mult decat suficient.

Consistenta este groasă, cremoasa şi se aplică puÅ£in mai greu decĆ¢t un fond de ten sau un concealer obişnuit. Ca să nu arate ca o mască e necesar să Ć®l aplici cu răbdare şi, cum spuneam şi mai sus, să foloseşti o cantitate mică de produs. Este extrem de pigmentat, după ce l-am testat am constatat că acoperă pete pigmentare, acnee, vĆ¢nătăi şi... chiar tatuaje!
Eu l-am testat iniÅ£ial pe faţă şi vă spun sincer că mi-a fost puÅ£in dificil să mă obişnuiesc cu el pe piele... l-aş asemăna ca şi consistenţă cu cremă 'cutaden'. Dar, deşi este puÅ£in mai neobişnuit faţă de corectoarele folosite pĆ¢nă acum, Ć®ÅŸi face treaba cu brio şi rezistă incredibil de bine (dacă e aplicat Ć®n cantitate mică şi blenduit bine, dacă nu Ć®nsă e posibil să se adune şi să arate dubios).
Eu am tenul mixt spre gras şi ne-am Ć®nÅ£eles destul de bine Ć®nsă am ales să nu Ć®l folosesc pe post de fond de ten pentru că aplicarea necesita timp şi răbdare, Ć®n schimb că şi corector Ć®l folosesc zilnic de atunci.

Ce Ʈmi place la Dermacol:

- Este waterproof
- Este extrem de pigmentat şi asta Ć®l face şi super economic
- Are spf 30
- Poate fi folosit atĆ¢t pe faţă cĆ¢t şi pe corp
- Arată foarte bine dacă este aplicat corect

Ce nu Ʈmi place la Dermacol:

- Mirosul, iară Ʈl asemăn cu cel al cutadenului
- E destul de dificil să găseşti o nuanţă care să se potrivească tenului tău
- Aplicarea necesita timp şi răbdare
- Oxidează Ʈn timp, nu este oil free


Mie Ć®mi place maxim vă zic! E versatil, extrem de pigmentat şi avantajele pe care le oferă sunt net peste dezavantaje.

Voi l-aÅ£i Ć®ncercat? AÅ£i auzit pĆ¢nă acum de Dermacol make-up cover?

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Uite si la mine o alta varianta si un blush superb, eu le-am luat din Praga
    http://unghiutele.blogspot.com/2016/11/review-ul-de-luni-45-fond-de-ten.html

    ResponderEliminar
  2. Am auzit si eu de el, dar nu m-a tentat tocmai pentru ca are o acoperire prea mare si am impresia ca incarca tenul. in plus, pentru mine e clar ca e nevoie de rabdare si timp mai mult la aplicare!

    ResponderEliminar