Mini Haul Bioderma, produse la 10 lei

Oameni ăştia de la Bioderma sunt geniali!

 De ce spun asta zici?!? Pentru că s-au gĆ¢ndit, nu acum... ci acum ceva timp, să pună la vĆ¢nzare produse Ć®n gramaj mic (100ml) care costă doar 10 lei. Mie mi se pare o treaba fantastică! Vrei să testez un produs de-al lor şi Ć®Å£i e teamă că nu o să Å£i se potrivească? Şi nu vrei să Ć®Å£i iei produs full size pentru că există riscul ăsta şi Ć®Å£i e teamă că ai să pierzi aiurea nişte bani? Sau poate eşti Ć®n pană de fonduri şi nu vrei să renunÅ£i la produsele din rutina ta? La toate Ć®ntrebările astea soluÅ£ia o găsim Ć®n farmacii, cumpărĆ¢nd mini produsele Bioderma.

Eu sunt mare fan Farmacia Tei şi Ć®n majoritatea cazurilor de acolo Ć®mi cumpăr dermato-cosmetice iar produsele mini Bioderma se găsesc Ć®ntr-o varietate foarte mare la ei. De acolo le-am cumpărat şi pe acestea, de acolo vă recomand şi vouă să le luaÅ£i (mai ales că există şi varianta online a farmaciei, care nu necesita deplasare).

La ultima vizită Ʈn farmacie am ales:

Bioderma sebium apa micelara - apa micelara formulată pentru persoanele cu tenul gras. Ǝndepărtează delicat machiajul (mai puÅ£in mascara waterproof), purifica pielea si nu necesită clătire.
Sebium solution micellaire

Bioderma hidrabio apa micelara - Curăţă pielea, o hidratează şi o calmează instant. Nu necesită clătire şi nu Ć®ndepărtează mascara waterproof.
Hidrabio solution micellaire
Bioderma sebium gel de curăţare - Formula este special creată pentru tenul mix-gras acneic. Curăţă fără să usuce pielea şi ajuta la echilibrarea secreţiei de sebum.
Sebium purifying cleansing foaming gel
Bioderma Atoderm ulei de dus - Un produs extraordinar ce nu trebuie să Ć®Å£i lipsească din rutina de Ć®ngrijire pe timp de iarnă (mai ales dacă eşti ca mine şi din pricina frigului Å£i se usucă maxim pielea de pe picioare). Extra hidratant, face o spumă mătăsoasă şi are un parfum discret.
Atoderm huile de douche

4 produse = 40 lei = o super afacere. Aşa că, dacă ai de gĆ¢nd să Ć®ncerci  Bioderma (solutiile micelare, gel curatare ten sau ulei de dus) sau să le cumperi dinnou, ia Ć®n calcul şi produsele mini la doar 10 lei.


Publicar un comentario

0 Comentarios