Beauty news: Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX, revolutie in repararea parului

GLISS FIBER THERAPY CU TEHNOLOGIA OMEGAPLEX®: revoluție Ć®n repararea părului

Utilizarea frecventă a produselor de styling, a plăcii sau a feonului sau chiar modul Ć®n care Ʈți prinzi zilnic părul Ć®n coadă, pot cauza degradarea serioasă a acestuia. Pentru evitarea unei astfel de probleme și pentru a avea un păr cu un aspect sănătos, oferă-i podoabei capilare atenția de care are nevoie, cu ajutorul produselor de Ć®ngrijire care să Ć®l mențină frumos, rezistent și puternic. Cea mai recentă inovație de la specialistul Ć®n tratamente pentru păr Gliss combină toate elementele necesare reconstrucției fibrei capilare și protecției sale de lungă durată Ć®ntr-o nouă gamă de produse. GLISS FIBER THERAPY CU TEHNOLOGIA OMEGAPLEX® aduce tehnologia revoluționară de reparare a fibrei capilare, Plex, Ć®n produsele de Ć®ngrijire a părului chiar acasă la tine. Formula inovatoare a noii game reconstruiește fibra capilară și protejează părul față de procedurile ulterioare care Ć®l vor agresa*, pentru un păr vizibil mai sănătos și mai frumos. 

Uscarea repetată cu feonul sau aplicarea frecventă a procedurilor de styling și expunere la surse de căldură pot duce la ruperea fibrelor delicate ale firului de păr și la deteriorarea structurii lor interioare. Astfel, este nevoie de tratamente speciale care să repare Ć®n profunzime structura firului de păr. Specialistul Ć®n tratamente pentru păr Gliss, oferă și de această dată soluția salvatoare: noul GLISS FIBER THERAPY CU TEHNOLOGIA OMEGAPLEX® protejează* părul și Ć®i oferă elasticitate și strălucire.

Pe lĆ¢ngă o curățare profundă, protecție și reconstrucția fibrei capilare, cu ajutorul șamponului și balsamului din noua gamă Gliss, spray-ul Repair-in-Oil oferă părului un plus de stălucire și un aspect mătăsos. Trebuie doar să agitați sticluța pentru a activa formula cu OMEGAPLEX® și puterea hrănitoare a uleiurilor.
*Valabil după utilizarea gamei pentru cel puțin 24 de spălări

Noua gamă GLISS FIBER THERAPY CU TEHNOLOGIA OMEGAPLEX® este disponibilă Ć®n magazine din luna februarie 2017.

Noua gamă Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® cuprinde:

Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® Șampon, 250 ml,
Asigură reconstrucția fibrei capilare pentru un păr vizibil mai sănătos și frumos. 


Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® Balsam, 200 ml,
Pentru un păr ușor de aranjat, distribuie produsul gentil pe părul umed. 

Gliss FIBER THERAPY WITH OMEGAPLEX® Repair-in-Oil Spray, 100 ml,
Ǝngrijire Ć®n două etape cu un efect dublu.

Publicar un comentario

0 Comentarios