Avon Shine Burst gloss stick review si swatch

ColecÅ£ia de rujuri Avon Shine Burst mi se pare una dintre cele mai reuşite Ć®n materie de rujuri lucioase (gloss). Sunt rujuri super hidratante Ć®mbogăţite cu extracte de fructe, precum papaya, rodie şi ulei de cocos. Gama oferă 15 nuanÅ£e segmentate Ć®n patru grupe de culori: nude, roz, roşu şi mov.

Rujurile sunt ambalate Ć®n recipiente de plastic cu aspect metalic. Mititele şi drăguÅ£e, sunt numai bune de purtat Ć®n geantă. Textura este cremoasă şi alunecă foarte uşor pe buze lăsĆ¢nd Ć®n urmă un aspect lucios şi buze hidratate. Gradul de pigmentare diferă Ć®n funcÅ£ie de nuanÅ£a folosita - am observat că tonurile roze sunt mai pigmentate decĆ¢t cele mai Ć®nchise. 

Gloss-urile Shine Burst nu scot Ć®n evidenţă zonele uscate ale buzelor dar dacă aplici un strat prea gros o să arate neuniform şi se strĆ¢ng Ć®n pliurile buzelor. Pentru că sunt aşa lucioase şi hidratante nu rezistă foarte mult pe buze, dar pot fi re aplicate oricĆ¢nd şi oridecĆ¢te ori dorim aşa că asta nu poate fi considerat un dezavantaj. 

Eu am Ć®ncercat 3 nuanÅ£e:

Honeysuckle - un ruj de culoare maro cupru care conÅ£ine particule de sclipici aurii. Este unul din rujurile care nu se aplică atĆ¢t de uniform pe cĆ¢t aş fi vrut şi e şi destul de transparent
Vivid Cherry - exact cum Ć®i spune numele este un ruj de culoarea mov roze, pigmentat şi suficient de opac.
Rose - un ruj roz pudrat foarte simpatic
Dacă Ć®Å£i place combinaÅ£ia asta de ruj şi gloss poti să Ć®ncerci şi Avon Shine Burst gloss. Se găseşte Ć®ntr-o varietate mare de culori, e confortabil de purtat şi poate fi Å£inut Ć®n geantă fără să ocupe prea mult spaÅ£iu. Mie Ć®mi place combinaÅ£ia asta hibridă şi, dacă eşti o persoană care se fereşte de rujurile puternic pigmentate, e o alternativă de luat in seama.

Publicar un comentario

1 Comentarios