Color Expert cu Omegaplex : 6.88 roşu vişiniu review

Eu sunt tipa aia care se vopseşte de vreo zece ori într-o lună şi se plânge apoi că îi arată părul ca o măturică. Ce să zic... îmi place să experimentez, chiar dacă de cele mai multe ori toată treaba asta nu e în favoarea mea.

La începutul lunii trecute Schwarzkopf a lansat nouă vopsea de păr: Color Expert cu Omegaplex (detalii găsiţi aici). Si, pentru ca am avut ocazia sa o testez, astazi am sa va povestesc despre ea.


Singurul lucru complicat în tot procesul de vopsire a fost alegerea nuanţei. Părul meu negru nu este foarte permisiv, poate doar dacă îl decolorez... dar pentru un păr deja deteriorat asta nu e o soluţie prea bună. După lungi dezbateri şi câteva mustrări de conştiinţa am selectat nuanta 6.88 (roşu vişiniu) şi am purces la treabă. Am ales să îmi fac doar câteva şuviţe, ca să fiu sigură că o să arate cât de cât interesant şi mai ales vizibil. 

Ca o paranteză vă zic că în trecut tare mult îmi doream să am părul roşu ca focul şi mereu eram dezamăgită după ce îl vopseam. Nuanţa nu se vedea nici măcar un pic, sau poate un pic mic mic în bătaia soarelui. Şi am insistat multă vreme, chiar dacă rezultatul era acelaşi. Deh, dacă m-a înzestrat natură cu păr negru ca abanosul - nicio culoare mai deschisa nu il putea invrajbi!
Revenind înapoi la oile mele am să vă povestesc cum am folosit vopseaua Color Expert cu Omegaplex. 
Procedură este super simplă, aveţi nevoie doar de conţinutul cutiei, un bol de plastic pentru mixat şi o pensulă pentru vopseaua de păr.

Am amestecat loţiunea fixatoare (no 1) cu serumul omegaplex (no 1) şi apoi am adăugat vopseaua (no 1) mixând în continuare. 
Amestecul rezultat l-am aplicat apoi pe şuviţele de păr selectate cu migala (suvite initial decolorate). Am acoperit cu folie de plastic şi am stat aşa o jumătate de oră. După acest timp am spălat părul şi la final am aplicat balsamul care repară şi sigilează culoarea (no 2). L-am uscat şi tot ce mi-a rămas a fost să zic WOW! Treaba stă în felul următor, şuviţele mele arată excepţional! Sunt netede, lucioase şi nu s-au mai zburlit deloc. Au trecut de atunci vreo 5-6 spălări şi părul meu arată la fel de interesant, s-a mai dus o urmă de vopsea dar nu-i bai... mie îmi place aşa!

Rezultatul îl vedeţi aici:
Pentru că aveam nevoie de cineva care să îşi vopsească intreaga podoaba capilară, am cerut ajutor şi Florina s-a 'sacrificat' de dragul artei. Aici vedeţi cum arată vopseaua şi pe un păr care a fost iniţial deschis.
Chiar cred că este una dintre cele mai misto vopsele permanente folosite de mine... şi nu o zic doar de dragul de a spune. Merita fiecare leut, si sa stiti ca nici nu sunt foarte multi (leuti :D). E o vopsea accesibila, eficienta si uimitor de blanda. O recomand!

Publicar un comentario

0 Comentarios