Beauty news: Noua gama Palette Deluxe Oil Care Color

Transformă culoarea părului Ʈntr-un accesoriu de lux cu noua gamă Palette Deluxe Oil Care Color

Luxul nu mai este considerat o plăcere vinovată de mulți dintre noi, Ć®n ciuda realității care este uneori provocatoare și dificilă. De fapt, 4 din 5 consumatori susțin că folosesc produse de Ć®ngrijire special pentru a se răsfăța

WGSN, Consumer Behavior, Insight Report 2016. . Ǝn ceea ce privește părul, Ć®ngrijirea pĆ¢nă la răsfăț a podoabei capilare nu a fost niciodată mai ușor de realizat, datorită noii game Ć®mbunătățite Palette Deluxe Oil Care Color. Noua colecție transformă culoarea Ć®ntr-un accesoriu de lux, avĆ¢nd o intensitate puternică ce durează Ć®n timp.

Folosind o tehnologie de ultimă oră, specialiștii brandului Ć®n Ć®ngrijirea părului au Ć®mbunătățit formula Palette Deluxe, adăugĆ¢ndu-i 20% mai multe uleiuri3.Uleiurile pătrund profund Ć®n firul de păr, sigilĆ¢nd pigmenții de culoare pentru a oferi un efect de revigorare și strălucire ce durează pĆ¢nă la șase săptămĆ¢ni, precum și o culoare vie și intensă.

Noul produs vine Ć®n pachet cu două pliculețe de mască hidratantă: primul se folosește imediat după vopsire, iar cel de-al doilea se folosește la 3 săptămĆ¢ni de la vopsire pentru a intensifica nuanța și a conferi mai multă strălucire. Acestea oferă firului de păr o Ć®ngrijire profundă după colorare pentru o strălucire de mătase și o culoare fabuloasă, de lungă durată.

Noua gamă Palette Deluxe Oil Care Color cuprinde o selecție de 15 de nuanțe luxuriante ce asigură o culoare intensă, de lungă durată, cu o acoperire perfectă a firelor albe
Cu excepția nuanțelor 130, 218, 219 și 230
 3 vs. colecția anterioară.

Variind de la Blond Platinat la Arămiu Strălucitor Intens și Roșu Rubin pĆ¢nă la Negru Intens, noua colecție cuprinde nuanțe pentru toate gusturile și stilurile. Gama Palette Deluxe Oil Care Color a fost Ć®mbunătățită și la nivel de prezentare, iar noul ambalaj reflectă perfect rezultatul luxuriant al produsului.

De generații Ć®ntregi, femeile și-au vopsit părul cu Palette pentru o culoare vibrantă și strălucitoare a părului, la prețuri accesibile.

Oferind garanția calității germane pe care Schwarzkopf & Henkel o asigură Ć®ntotdeauna, noua gamă Ć®i acordă fiecărei consumatoare șansa de a adăuga un strop de lux Ć®n ritualul său de colorare și Ć®ngrijire a părului, precum starurile de cinema, Ć®nsă la prețuri foarte avantajoase, chiar la ea acasă.





Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. eu am incercat foarte multe vopseluri, nici dupa muuulti ani nu ma pot hotara care e mai buna!

    ResponderEliminar