Beauty news: Syoss SALONPLEX, noua gama pentru ingrijirea profesionala la tine acasa

SYOSS SALONPLEX, noua gamă ce oferă Ʈngrijire profesională cu utilizare acasă

Cu SYOSS părul este vizibil mai sănătos, mai rezistent și strălucitor, oferind Ć®ngrijire ca la salon chiar la tine acasă. Cu o acțiune triplă inovatoare ce repară și reface structura interioară și exterioară a părului, sistemul revoluționar de Ć®ngrijire a părului cu efect reparator SALONPLEX cuprinde șampon, balsam, serum și tratament. Mulțumită acizilor minerali și organici care ajută la refacerea micro-legăturilor din interiorul firelor de păr, rezultatul este un păr sănătos.

Ǝngrijirea necorespunzătoare, utilizarea unor tratamente ce conțin substanțe chimice, expunerea repetată la căldură sau utilizarea plăcii Ʈți pot deteriora părul Ć®n timp. Rezultatele negative se pot observa cu ochiul liber imediat: un păr degradat, uscat, lipsit de strălucire și predispus la rupere și vĆ¢rfuri despicate. Sistemul revoluționar de Ć®ngrijire a părului de la SYOSS te ajută să reduci riscul de rupere a firului de păr, iar acesta să Ʈși recapete aspectul sănătos. Noua gamă de Ć®ngrijire SALONPLEX protejează părul Ć®mpotriva substanțelor chimice și a factorilor mecanici de stres pentru a obține rezultate ca la salon la tine acasă.

Noul SYOSS conține SALONPLEX, tehnologia profesională ce repară firele de păr degradate și reface structura interioară a firului de păr. Ǝn plus, SALONPLEX fixează pătrunderea ingredientelor Ć®n stratul cel mai profund al firului de păr pentru a obține rezultate de durată.

După ce șamponul curăță Ć®ntr-un mod delicat scalpul, balsamul descurcă părul și Ć®l face pĆ¢nă de trei ori mai ușor de aranjat Ć®n comparație cu părul netratat. Serumul acționează imediat Ć®n profunzimea firului de păr, redĆ¢ndu-i moliciunea și strălucirea. Gama SYOSS SALONPLEX oferă mult visatul păr, exact ca la salon, fiind completată printr-un tratament cu efect reparator intens, care redă elasticitatea părului degradat din cauza colorării și coafării repetate.


Noua gamă SYOSS SALONPLEX conține:

SYOSS SALONPLEX Șampon, 500 ml
Șamponul reface milioanele de micro-legături deteriorate din interiorul firelor de păr Ć®n fiecare zi*. Ultima revoluție Ć®n materie de Ć®ngrijire a părului.
 

SYOSS SALONPLEX Balsam, 500 ml
Balsamul face părul de 3 ori mai ușor de pieptănat**. 



SYOSS SALONPLEX Serum, 100 ml
Cu efect reparator imediat, serumul face părul moale și strălucitor.

SYOSS SALONPLEX Intensive Repair Treatment, 300 ml
Tratamentul redă elasticitatea părului degradat .

*La fiecare spălare
**Ǝn comparație cu părul netratat

Publicar un comentario

0 Comentarios