Digital Divas 2017 : The influencer dilemma



A cincea editie de Digital Divas bate la usa si datoria mea de blogger ambasador este sa va prezint cateva detalii despre eveniment.
"Multe dintre deciziile pe care le luăm astăzi sunt influențate de cei apropiați nouă și de media, dar Ć®ntr-o bună măsură, și de liderii de opinie din mediul online. Se vorbește astăzi foarte mult despre influenceri și despre legătura strĆ¢nsă pe care aceștia o pot stabili cu publicul lor. Fie că vorbim de bloggeri, video-bloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenți și Ć®n RomĆ¢nia. "

Tema de anul acesta, dupa cum e sugerat subtil mai sus este The influencer dilemma

As an influencer, you are the one to decide the impact and the popularity of a product, make a campaign successful and create brand awareness among your community. Your audience trusts you, so you must be responsible if you want to maintain your status and to finally earn a living from it. But is this enough? What does it take to be an influencer, which is the model one should follow, how can you measure your impact and when can you say that you made it?
  
La Digital Divas 2017, scena conferinței și audiența reunesc o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging. Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendințe și prezintă idei și studii de caz pentru cei care sunt deja prezenți sau vor să se lanseze Ć®n publishing-ul online.

Fii pe 17 mai online pe www.digitaldivas.ro, pentru a urmări live sesiunile de prezentări și Gala Digital Divas Awards 2017.

Printre vorbitorii conferinței se află: Stela Toderașcu, Alexandra Chelu, Matei Dima și Lorena Buhnici.
Gala Digital Divas Awards oferă recunoaștere celor mai bune proiecte online din Fashion și Beauty pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Best Use of Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards, Best Instagram Account, etc.

Mai multe detalii despre accesul la eveniment și program sunt disponibile pe site.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. cred ca a fost distractie pe cinste! un eveniment frumos la care as vrea sa ajung si eu la anul!

    ResponderEliminar