Amway news: XS Power Drink Orange Kumquat, o explozie de energie pozitivă

Noul XS Power Drink Orange Kumquat, de la Amway - o explozie de energie pozitivă

Noul XS Power Drink Orange Kumquat Blast de la Amway combină gustul de portocale – una dintre cele mai populare arome de băuturi din Europa – cu o notă exotică de kumquat și aduce un echilibru unic de arome, fiind combinația perfectă pentru a face față cu brio verii.

Noul XS Power Drink Orange Kumquat Blast aduce o experiență incredibil de răcoritoare și un val de energie pozitivă.
Conținutul ridicat de vitamina B (B3, B5, B6, B12), o caracteristică binecunoscută pentru XS Power Drink, ajută la reducerea oboselii și a epuizării fizice, în timp ce acidul pantotenic contribuie la îmbunătățirea performanțelor mentale.
XS Power Drink Orange Kumquat Blast este și cel mai bun aliat al siluetei, fiind fără zahăr și având un conținut caloric redus, doar 10 kcal în fiecare băutură.
Orange Kumquat Blast se alătură gamei XS Power Drinks, fiind a cincea aroma disponibilă, pe lângă Electric Lemon, Tropical, Pink Grapefruit și Wild Berry Blasts. Cu 25% suc de fructe obținut din concentrat de fructe și cu adaos de vitamina C, XS Juiced Power Drinks completează gama cu aromele Mango Passion și Dragon Fruit.
Potrivit pentru a fi băut pe tot parcursul zilei, imediat după o noapte prelungită de vară sau în timpul unui drum lung cu mașina, atunci când atenția trebuie să fie permanent la un nivel ridicat, noua băutură energizantă XS Power Drink Orange Kumquat revigorează și reîncarcă bateriile oricui. XS Power Drink este și cel mai bun partener după sesiunile solicitante de sport.
XS Power Drink este distribuit, în mod exclusiv, prin intermediul Întreprinzătorilor Independenți Amway. Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi știri despre XS Power Drink, nu uita să vizitezi pagina de Facebook www.facebook.com/XSEurope.
Despre XS Power Drink
În 2001, David Vanderveen și Scott Coon au pus bazele XS Power Drink, în ideea de a oferi oamenilor o sursă de energie, în Laguna Beach, California. La început, băutura putea fi savurată în variantele de arome Citrus Blast și Cranberry Grape Blast, în timp ce în prezent sunt peste 20 de arome disponibile în Statele Unite ale Americii, cu peste 500 de milioane de băuturi vândute în ultimul deceniu. Din 2003, XS Power Drink a fost distribuit în mod exclusiv de către Întreprinzătorii Independenți Amway și a avut o contribuție remarcabilă la povestea de succes a companiei. Din 2012, XS Power Drink a fost distribuită în toată Europa în variantele de aromă: Tropical Blast și Electric Lemon Blast, urmate de Pink Grapefruit Blast, Wild Berry Blast și Orange Kumquat Blast. Pe lângă acestea, gama XS Juiced Power Drinks conține aromele Mango Passion și Dragon Fruit. În 2015, Amway, liderul mondial în domeniul vânzărilor directe, a achiziționat brand-ul XS Energy.


Publicar un comentario

0 Comentarios