Lip Shine ARTISTRY SIGNATURE COLOR

Daca iti plac rujurile bogate, cremoase si extrem de hidratante o sa le iubesti si pe acestea cu siguranta. Astazi am sa va vorbesc despre doua rujuri incantatoare din colectia Lip Shine ARTISTRY SIGNATURE COLOR de la Amway Romania.


"Luciul de buze Lip Shine ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ se omogenizează perfect pe buze, datorită texturii cremoase specifice rujului, combinată cu strălucirea intensă a luciului de buze. Această formulă exclusivă și ușor de aplicat, sub formă de gel, este disponibilă Ć®n două nuanțe seducătoare, oferindu-le buzelor dumneavoastră o hidratare intensă și o culoare rezistentă, care vor atrage cu siguranță toate privirile.

Luciul de buze Lip Shine ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ face parte din Colecția ARTISTRY Modern Icon Color, Ć®n ediție limitată.
  • Formulă confortabilă și ușor de aplicat
  • Disponibilă Ć®n două nuanțe atrăgătoare - Fuchsia și Soft Rose
  • Testat dermatologic
  • Testat alergologic
  • Fără parfum "

Am ramas impresionata inca de la prima aplicare! Rujul e o combinatie hibrida intre ruj si gloss. Consistenta este cremoasa, asemanatoare cu cea a unui gel. Se topeste pe buze intr-o clipa si se simte foarte confortabil pe buze. Desi textura de apropie cu cea a unui gloss (exceptand lipiciozitatea) pigmentarea este asemanatoare cu aceea a unui ruj hidratant. Rujul se gaseste in doua variante: Fuchsia si Soft Rose, este testat dermatologic, nu contine alergeni sau parfum si este potrivit pentru toate tipurile de ten. 

Daca va incanta, le gasiti aici:  Lip Shine ARTISTRY SIGNATURE COLOR

Publicar un comentario

1 Comentarios