Beauty news Melkior: Doua variante de ulei pentru cuticule


NOU! Melkior a creat 2 variante de Ulei pentru unghii si cuticule

De ce merita sa folosesti Uleiul pentru Unghii si Cuticule?
Fara o ingrijire regulata, unghiile arata neingrijite, iar cuticulele au tendinta sa se intareasca si sa se franjureze. Ce-i de facut? Melkior a creat cele 2 variante (15ml si 4,5ml) de Ulei pentru unghii si cuticule. Este puternic hidratant, are un parfum delicat de lamaie si confera un aspect sanatos si natural unghiilor si cuticulelor.

Ce este cuticula?
Cuticula reprezinta un strat gros de celule moarte epidermice care produc cheratina – proteine cornoase si care se depun pe partea inferioara a unghiei. Acest strat indeplineste o functie protectoare, aparand unghiile de bacterii. Este numita popular pielita unghiilor.

Taiem cuticula?
Datorita acestui rol protector, nu este bine sa taiem cuticula, ci doar sa o impingem cu ajutorul unui betisor de lemn si a unei ape emoliente care o inmoaie si ne ajuta sa o indepartam mai usor fara sa o agresam.

Tratarea cuticulelor?
Fara o ingrijire regulata, cuticulele au tendinta sa se intareasca si sa se franjureze. De retinut este faptul ca dupa impingerea cuticulei cu ajutorul unui betisor de lemn trebuie aplicat un ulei pentru cuticule care ajuta la hidratarea ei si care ii incetineste cresterea. Uleiul se aplica pe conturul unghiei si se maseaza usor cu miscari circulare.

Ce produse folosim pentru cuticule?
Uleiul pentru unghii si cuticule creat de Melkior are rolul de a combate deshidratarea cuticulelor si de a le face mai fine, catifelate si suple. Utilizarea uleiului este simpla: se aplica pe conturul unghiei, se maseaza circular cateva secunde. Pentru cuticule care sunt foarte deshidratate, se poate aplica in fiecare seara si se lasa sa actioneze peste noapte.

Publicar un comentario

0 Comentarios