Haul Note Cosmetics Romania

Cunosti sentimentul ăla pe care Ć®l ai atunci cĆ¢nd descoperi o prăjitură super bună, cu multă ciocolată şi blat pufos, şi o arăţi extaziat tuturor sperĆ¢nd ca şi ei să fie la fel de Ć®ncĆ¢ntaÅ£i ca tine? Ei bine, exact aşa mă simt eu acum cĆ¢nd ştiu că am descoperit un brand mişto de machiaj, şi sunt gata să Ć®mpărtăşesc cu voi primele impresii.

Vorbim astăzi despre Note Cosmetics, o marca de cosmetice destul de cunoscuta atĆ¢t Ć®n Europa cĆ¢t şi pe alte meleaguri. S-au lansat Ć®n 2014 şi fac parte din clasa premium de make-up, depăşind din punct de vedere calitativ producatori de cosmetice consacrati precum Kiko, L'oreal, Maybelline s.a.m.d.

Important de menÅ£ionat : Note Cosmetics este o companie care realizează produse de machiaj ce conÅ£in o mulÅ£ime de ingrediente preÅ£ioase, fără parabeni. Ǝn plus fac parte din zona cruelty free, aşadar cosmeticele lor nu sunt testate pe animale.

Produsul care m-a cucerit inca de la prima aplicare a fost creionul de ochi pentru smokey eye Ć®n nuanÅ£a Cooper. E genial! Deosebit de pigmentat, cremos şi rezistent. Ǝn plus, nuanÅ£a complimentează extrem de bine ochii căprui.
Fondul de ten Detox And Protect Note are acoperire medie, spf 15, se Ć®ntinde foarte uşor şi se simte lejer pe piele. Recipientul are pompiţă aşa că poÅ£i doza corect şi eficient cantitatea de fond de ten folosită. Are şi un parfum discret, eu Ć®l asociez cu cel al laptelui de faţă Doina. Chiar dacă e prematur să folosesc cuvinte mari... am să mă risc şi spun că deja Ć®l pot compara cu Mac studio fix.
Note Full Coverage Concealer este un corector lichid cu acoperire mare. Se aplică foarte uşor şi dacă se fixează cu pudră nu se strĆ¢nge deloc pe parcursul zilei.
Note Luminous Silk Compact powder este o pudră compactă, foarte fină, cu subton galben. Are putere de acoperire medie şi este excelentă pentru fixarea anticearcanului.
Note Bronzing Powder este o pudră bronzanta fină, ce conÅ£ine mici particule de glitter auriu. Perfectă pentru zilele Ć®nsorite de vară.
Note Mattemoist Lipgloss este un ruj lichid cu o consistenţă cremoasă. Este opac dintr-o singură aplicare şi, chiar dacă are un finiş mat, nu usucă deloc buzele.
Note profesional Eyeshadow 5 collor palette -104 este o colecţie de 5 farduri neutre. Sunt foarte cremoase, se aplică uşor şi nu sunt prăfoase. Toate nuanţele din paleta asta au un sidef fin.

Dacă va incanta cele spuse mai sus si vreÅ£i si voi sa Ć®ncercaÅ£i cosmeticele Note, le găsiÅ£i online pe Elefant.ro. Noutati si detalii suplimentare gasiti pe Facebook sau Instagram.

Kisses, 
~Taitzel~

Publicar un comentario

1 Comentarios