Beauty news: NIVEA Care and Hold

 ĆŽndrăznește un look nou Ć®n fiecare zi cu NIVEA Care & Hold, prima gamă de styling şi Ć®ngrijire!

Moda este Ć®ntr-o continuă schimbare, iar femeile Ć®ÅŸi doresc să fie Ć®n trend cu fiecare capitol al vieții lor: atunci cĆ¢nd Ʈși aleg ținuta perfectă sau destinația de vacanță, dar și cĆ¢nd vine vorba de coafarea și Ć®ngrijirea părului. Ǝn fiecare zi, Ć®nsă, ele Ć®ntĆ¢mpină aceeași provocare: dorința de a se coafa pentru a-și pune Ć®n evidență stilul fără să-şi facă griji că părul se deteriorează.
NIVEA lansează Care & Hold, prima gamă de styling și Ć®ngrijire cu o formulă inovatoare care regenerează Ć®n mod activ părul, asigurĆ¢nd Ć®n același timp fixarea de care ai nevoie fără a-l deteriora. Noua formulă ajută coafura să reziste pĆ¢nă la 24h fără să Ć®ncarce firul de părul, acesta este Ć®ntărit și capătă un aspect natural pe care femeile Ć®l iubesc. Ingredientul secret? Panthenol-ul care Ć®ntărește fibra interioară a firului de păr și o hrănește Ć®n profunzime.
Frumusețea Ć®nseamnă un look natural, aşa că Ć®ndrăznește să strălucești şi foloseşte produse care au grijă de părul tău. Pentru o coafură perfectă care rezistă 24h, dar Ć®n același timp Ć®i oferă părului hidratarea de care are nevoie, poți folosi spuma de păr NIVEA Care & Hold. Formula ușoară a gelului cremă NIVEA Care & Hold acÅ£ionează Ć®n profunzime asupra structurii firului de păr fără să Ć®l Ć®ncarce şi lăsĆ¢ndu-l flexibil. Pentru o finisare naturală și rezistență puternică Ć®ntreaga zi, fără un aspect de păr uscat, poți utiliza fixativul NIVEA Care & Hold. Folosite Ć®mpreună, produsele din noua gamă Ć®i oferă părului strălucire cu un volum relaxat și un finisaj natural astfel Ć®ncĆ¢t vei avea un nou look Ć®n fiecare zi.
Descoperă produsele din noua gamă NIVEA Care & Hold şi vei avea o coafură care rezistă pĆ¢nă la 24h, regenerĆ¢nd părul și oferindu-i un aspect natural și sănătos.

Prețuri maxime recomandate:
Fixativ NIVEA Care & Hold, 250 ml – 16,50 lei
Spumă NIVEA Care & Hold,150 ml – 16,50 lei
Gel cremă NIVEA Care & Hold, 150 ml - 19,80 lei

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de Ć®ncredere marcă de Ć®ngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei şi calităţii superioare Ć®n sfera produselor destinate Ć®ngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. ManifestĆ¢nd mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decĆ¢t o marcă de Ć®ngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand Ć®n categoriile: Ǝngrijirea Corpului, Ǝngrijirea FeÅ£ei şi Ǝngrijirea MĆ¢inilor; Ć®n ceea ce priveşte valoarea de vĆ¢nzare cu amănuntul, Ć®n 2012.


Publicar un comentario

0 Comentarios