NIVEA CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat

ARATĂ CU ANI MAI TƂNĂRĂ ƎN DOAR 14 ZILE!
NOU: NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat

Corpul uman este format din trilioane de celule care se regenerează Ć®n fiecare secundă a vieții. Odată cu trecerea timpului, activitatea celulară și rata de reĆ®nnoire scad Ć®n funcție de fluctuațiile de energie din piele: aceasta pierde din fermitate Ć®n timp ce ridurile Ʈși fac apariția. Ultimele cercetări din domeniu arată că deși procesul de Ć®mbătrĆ¢nire nu poate fi oprit, activitatea celulelor poate fi stimulată, iar procesul de reĆ®nnoire a pielii Ć®mbunătățit. 


Ajută-ți tenul să arate cu ani mai tĆ¢năr cu inovația NIVEA CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat. Tratamentul de 14 zile conține de 5 ori mai mult acid hialuronic decĆ¢t crema de zi NIVEA CELLULAR și accelerează procesul de reĆ®nnoire celulară, Ć®mbunătăţeşte fermitatea și hidratează intens, lăsĆ¢nd instant senzația de piele catifelată.
Fiolele sunt resigilabile și conțin, Ć®mpreună, cantitatea potrivită pentru două săptămĆ¢ni de utilizare. Se recomandă o pauză de două săptămĆ¢ni și repetarea tratamentului lunar.
Acidul hialuronic este o proteină Ć®ntĆ¢lnită Ć®n mod natural Ć®n pielea noastră. Acesta ajută la reÅ£inerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de mulți ani, Ć®n produsele de Ć®ngrijire a tenului. Acesta formează la nivelul pielii o peliculă subțire, transparentă şi elastică, care acÅ£ionează Ć®n profunzime, la nivelul Å£esuturilor.


De aceea, după un tratament complet cu fiolele NIVEA CELLULAR vei observa că ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse, tenul va fi mai neted, iar tu te vei simți mai bine Ć®n pielea ta și vei da randament Ć®n tot ceea ce faci.
Formula fiolei NIVEA CELLULAR are un miros plăcut, este non-uleioasă și se absoarbe rapid Ć®n piele. Poate fi aplicată Ć®nainte de crema de zi sau crema de noapte.
Mod de aplicare: agită bine fiola Ć®nainte de utilizare, scoate capacul și aplică pe ten o cantitate mică de produs, de mărimea unui bob de mazăre. Resigilează fiola și depoziteaz-o Ć®ntr-un loc uscat, ferit de lumină. O cutie conține 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivită pentru un tratament de 14 zile. Se recomandă repetarea lunară.
Preț maxim recomandat NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat 14 zile – 49,9 RON.

Pentru mai multe detalii urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA RomĆ¢nia.
Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de Ć®ncredere marcă de Ć®ngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei şi calităţii superioare Ć®n sfera produselor destinate Ć®ngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. ManifestĆ¢nd mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decĆ¢t o marcă de Ć®ngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand Ć®n categoriile: Ǝngrijirea Corpului, Ǝngrijirea FeÅ£ei şi Ǝngrijirea MĆ¢inilor; Ć®n ceea ce priveşte valoarea de vĆ¢nzare cu amănuntul, Ć®n 2012.

Publicar un comentario

1 Comentarios