Yucca Center - wellnes club 3 in 1


 YUCCA CENTER – UNICUL CLUB DIN ROMƂNIA DEDICAT FEMEILOR PASIONATE DE FRUMOS și FRUMUSEȚE

YUCCA CENTER, unicul club din RomĆ¢nia dedicat femeilor, a organizat Deschiderea oficială joi, 9 noiembrie, printr-un brunch delicios „condimentat” cu discuții despre frumos și frumusețe. Au urmat 3 zile de porți deschise (10 - 12 noiembrie) dedicate doamnelor dornice să descopere conceptul inedit. 
 ĆŽn perioada următoare, vizitatorii se bucură de surprize delicioase și de oferte speciale la cardurile Ć®n ediție limitată (care pot fi utilizate la Yucca Wellness Center, Pancakes & more și Lumea Copilăriei): Green (plătești 400 lei, te bucuri de servicii de 500 lei), Purple (plătești 600 lei, te bucuri de servicii de 800 lei), Gold (plătești 800 lei, te bucuri de servicii de 1.100 lei).

YUCCA CENTER – TREI CONCEPTE, UN SINGUR CLUB

Pornind de la ideea că femeile au nevoie de un singur loc care să le asigure serviciile necesare pentru a fi frumoase atĆ¢t la interior, cĆ¢t și la exterior, dar și de un loc de răsfăț cu preparate culinare și un loc de joacă pentru cei mici, Yucca Center a creat unicul club din RomĆ¢nia care reunește cele 3 concepte Ć®n același spatiu - Yucca Wellness Center, Pancakes & more și Lumea Copilăriei.

Dincolo de un club dedicat femeilor, Yucca Center este dedicat familiilor care petrec mai mult timp Ć®mpreună: Ć®n timp ce mama se răsfață la Yucca, tatăl se bucură de delicii culinare la Pancakes and more, iar cel mic se distrează la Lumea Copilăriei.

YUCCA WELLNESS CENTER

Pe lĆ¢ngă preocuparea pentru aspectul fizic exterior, Yucca Center are grijă și de partea interioară, fiind locul dedicat femeilor care Ʈși doresc să fie sănătoase și frumoase din toate punctele de vedere. Ca acest lucru să se Ć®ntĆ¢mple, centrul wellness tratează problemele cauzate de stres, utilizează medicina alternativă și complementară (Reiki, Shiatsu, Reflexoterapie, Theta-Healing, Terapie CranioSacrală, Yoga, Consiliere Ć®n nutriție, Psihoterapie, Kinetoterapie), dar și terapii tradiționale (masaje de relaxare, drenaj limfatic manual). 
  
Fiind concentrat și asupra frumuseții exterioare, Yucca Center oferă atĆ¢t clasicele facilități de Ć®nfrumusețare - coafură, manichiură-pedichiură, cĆ¢t și proceduri ultraperformante de remodelare corporală, cosmetică și chirurgie estetică facială - Tratamentul cu oxigen hiperbaric, Mezoterapie virtuală, Terapia LED, Microdermabraziune cu pulbere de diamant, LiftExpress, Eclipse Micropen, dar și implant cu acid hialuronic și toxină botulinică. Se oferă servicii de top cu produse de top – Oro Therapy, Artego, Paul Mitchell, Jessica, Orly, Phyt’s, Casmara, Bruno Vassari. Pentru că sănătatea și frumusețea vin mai ales din echilibrul și armonia interioară, Yucca Center organizează frecvent sesiuni de Yoga și workshop-uri de Feng Shui, dezvoltare personală, armonizare mentală, emoțională și fizică.
 
LUMEA COPILĂRIEI – YUCCA CENTER

Un centru de Ć®nfrumusețare și un loc de joacă Ć®n același loc? Visul oricărei mămici dornice să petreacă mai mult timp alături de cei dragi Ć®n timp ce se și răsfață. Lumea Copilăriei a fost conceput pentru a veni Ć®n sprijinul părinților, fiind un loc de joacă și un centru educațional unde cei mici pot participa la ateliere creative și educaționale sau Ʈși pot aniversa ziua de naștere. Pentru orice pitic Ć®ntre 2 și 12 ani se găsește un element de distracție și bucurie - labirintul cu tobogane și bile, puzzel-ul gigant pentru castele, cele 15 jocuri software proiectate din tavan, peretele cățarătoare sau zecile de jocuri și jucării. Doar aici găsim ateliere de confecționat hăinuțe pentru pitici, dar tot aici micii bucătari pregătesc clătite sau fetițele se serbează la o sesiune de Ć®nfrumusețare reală! 
    
PANCAKES AND MORE 
 
 Orice sesiune de răsfăț Ć®ncepe sau se Ć®ncheie cu o vizită la Pancakes and more! Aflat la parterul centrului, bistro-ul Pancakes and more este locul care oferă oricĆ¢nd (de la un mic deliciu culinar la o petrecere pe cinste) crepes franțuzești dulci sau sărate, cu umpluturi delicioase, dar și fantasticele pancakes ale unchiului Sam! De la clătite cu ciocolată și căpșune, portocale caramelizate cu cognac....la pancakes cu somon, dovleac și hamburger de vită, toate sunt pregătite in house, doar cu ingrediente naturale, atent selecționate, cu drag de gusturi rafinate.
And there's More.....Ǝn meniu se regăsesc salate, sandwich-uri și supe cu legume fresh, dar și Ć®nghețată artizanală (made by @Butoiul cu Ǝnghețată). 100% homemade, 100% pure love! 
DESPRE YUCCA CENTER

Situat Ć®n inima orașului, Ć®n zona Dorobanți, pe str. Lt. Av. Marcel Andreescu la Nr. 15, Yucca Center este unicul club din RomĆ¢nia dedicat femeilor si singurul centru care Ć®mbina 3 concepte Ć®ntr-un unic proiect.

Publicar un comentario

0 Comentarios