Beauty news Melkior: Soul Dancing Divas

Vrei sa fii o DIVA de sarbatori?
 
Trebuie sa fii in forma pentru sezonul petrecerilor! Prietenii te invita intr-o seara in club, familia te asteapta la sarbatoarea traditionala, nu lipseste party-ul de sfarsit de an al firmei unde lucrezi si sa nu uitam de vacanta de iarna la munte care se lasa cu petreceri tematice. Cum faci fata? Cum te pregatesti? Cu ce te imbraci? Ce machiaj alegi? Ce manichiura porti?
Noi iti propunem ca in acest an sa fii ca o DIVA. Cu D mare. Intra in rol si joaca-l magistral. Te vei simti admirata, invidiata, aplaudata. Toate prietenele tale vor sa fie ca tine. Dar ce inseamna sa fii Diva?
Daca intrebi mai multe femei ce inseamna pentru ele “a fi Diva”, raspunsurile te vor uimi. Nu inseamna sa porti doar paiete, cristale, lamĆ©-uri si blanuri exotic colorate, ci sa ai si un machiaj adecvat. Cu atitudine si stil. Care te transpune instantaneu intr-o persoana vesela, optimista, plina de viata, care iubeste muzica, se distreaza si danseaza!


Si iata propriul nostru raspuns: Soul Dancing Divas. Noua colectie creata de produse cosmetice Melkior e trendy, aduce stralucirea in prim plan si ne aminteste de machiajulanilor ‘80. Buzele poarta rujuri metalizate, pleoapele au sclipici, pometii sunt accentuati cu tuse irizate. Descopera cele mai potrivite nuante si texturi pentru un machiaj ce impresioneaza. Pentru o aparitie stylish. Pentru un look cool.
 
Nu stii ce machiaj ar purta o Diva? Noi iti sarim in ajutor! Noua colectie de produse cosmetice Soul Dancing Divas a fost special creata pentru tine. Aduce tonuri perlate de farduri de pleoape: Soul Diva, Dancing Diva, Berry. Si, in curand, mai multe tonuri de farduri glitter.

Nu o sa-ti para rau daca iti accentuezi pometii cu vibratii irizate de pudra luminoasa. Poti sa alegi produsele cosmetice abia lansate: Shine & Smile, Joyfully, Sunshine.

Da o tusa finala look-ului tau folosind noile nuante de rujuri lichide. E modul in care tu iti pui amprenta si realizezi un machiaj cu personalitate.
Indiscutabil e sezonul paietelor, al cristalelor, al stralucirii extreme! Si cum un machiaj spectaculos nu este niciodata singur,manichiura intra si ea in joc, iar strass-urile Swarovski poposesc pe unghiile tale decorandu-le ingenios. Ai la dispozitie mai multe modele: Light Siam, Purple Velvet, Emerald, Aurore Boreale, Crystal.
Pentru o aparitie de neuitat, poti miza pe noile lacuri de unghii perlate: Royal, Deja vu, Deam Hunter. Colectia e completata cu noile oje lucioase Thrills si Solitary. Iar pentru cele care folosesc oja semipermanenta, noutatile poarta numele Ever Spladh, Ever Vivid, Ever Sangria. Iar pila Let’s Dance intregeste tabloul.
Asta inseamna pentru noi sa fii o Diva. Pentru tine ce inseamna? Nu fii conservatoare tocmai acum. Accepta noul si adopta un machiaj demn de covorul rosu, Abordeaza petrecerile sezonului ca o Diva!

Hai sa ne distram! Hai sa dansam! Hai sa fim Dive!
#MelkiorDiva #SoulDancingDivas

Publicar un comentario

0 Comentarios