Beauty news Paula’s Choice

Lansările Paula’s Choice din ultima perioadă sunt produse cu formule și proprietăție speciale. Gelul pentru ochi are un aplicator metalic și este formulat pentru estomparea semnelor de oboseală: cearcăne sau pungi sub ochi. Uleiul pentru curățarea pielii se transformă într-o emulsie lăptoasă la contactul cu apa, iar masca hidratantă este formulată pentru repararea și protejarea barierei naturale împotriva factorilor de mediu. Masca decongestionantă cu argilă și cărbune are textură de gel și culoare neagră.

PERFECT CLEANSING OIL ULEI PENTRU CURĂȚAREA ȘI DEMACHIEREA PIELII 

Perfect Cleansing Oil îndepărtează cu uşurinţă machiajul chiar şi cel rezistent la apă, cu ajutorul complexului de uleiuri non aromate. Amestecat cu apă, uleiul formează o emulsie lăptoasă, cu putere mare de curățare, ce poate fi folosit pentru demachiere sau pentru curățarea pielii dimineața și seara. Se îndepărtează complet, prin clătire cu apă călduță, nu lasă peliculă grasă pe piele și nu usucă pielea. Infuzat cu cinci uleiuri din plante alese pentru puterea lor mare de curățare, acest produs hrănește pielea și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare. Uleiurile de cocos, jojoba, sâmburi de struguri, meadowfoam și floarea soarelui acționează împreună pentru a curăța și a repara bariera naturală a pielii. Perfect Cleansing Oil este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă. Este un demachiant blând care îndepărtează eficient toate tipurile de machiaj, chiar și rimelul sau rujul rezistent la apă. Poate fi folosit cu rol de produs pentru curățarea pielii dimineața și seara, în special dacă ai ten uscat sau deshidratat.

Disponibil în varianta full size: Perfect Cleansing Oil 118 ml » 123 lei

PORE CLARIFYING CHARCOAL GEL MASK MASCĂ DECONGESTIONANTĂ ȘI MATIFIANTĂ CU ARGILĂ ȘI CĂRBUNE


 Pore Clarifying Charcoal Gel Mask echilibrează excesul de sebum și decongestionează porii cu ajutorul argilelor naturale kaolin și bentonită incluse într-o textură de gel matifiant. Gelul cu formulă unică îndepărtează impuritățile și sebumul cu ajutorul cărbunelui din formulă, iar după îndepărtarea măștii porii sunt vizibil mai puțin dilatați și congestionați. Extractul de salcie, extractul de Boerhavia Diffusa, bisabolol și alte ingrediente cu proprietăți antiiritante calmează pielea, în timp ce ingredientele reparatoare restabilesc nivelul de hidratare și lasă pielea matifiată și netedă. Pore Clarifying Charcoal Gel Mask este o mască potrivită tenului mixt sau gras pentru matifiere și echilibrarea cantității de sebum. Este de asemenea potrivită tenului cu pori dilatați și puncte negre, pentru decongestionare și purificare. Poate fi aplicată și pe tenul gras, deshidratat sau iritat. Are culoare neagră datorită cărbunelui din formulă.

Disponibilă în varianta full size și mostră: Pore Clarifying Charcoal Gel Mask Full size 88 ml » 177 lei Mostra » 4 lei 

REHYDRATING MOISTURE MASK MASCĂ HIDRATANTĂ ȘI REPARATOARE CU AMINOACIZI ȘI ULEIURI DIN PLANTE 

Rehydrating Moisture Mask este o mască care combină o mulțime de uleiuri din plante, antioxidanți și aminoacizi care repară și întăresc bariera naturală a pielii, protejând pielea împotriva deshidratării. Are textură cremoasă și emolientă, oferă hidratare intensivă, restaurează filmul hidrolipidic al epidermei și repară pielea uscată, aspră și descuamată. Uleiurile din plante cum ar fi jojoba, borage, evening primrose etc ajută pielea să își păstreze nivelul optim de hidratare, vitaminele cu proprietăți antioxidante oferă protecție împotriva factorilor de mediu, iar aminoacizii cum ar fi alanine, serine, arginine, mențin nivelul optim de hidratare și ajută la repararea pielii pentru ca aceasta să fie netedă și catifelată, cu aspect sănătos. Rehydrating Moisture Mask este potrivită pentru pielea normală și uscată. Este în special benefică pielii foarte uscate și deshidratate. De asemenea este potrivită tenului uscat, sensibil, cu eczeme sau dermatită.

Disponibilă în varianta full size și mostră: Rehydrating Moisture Mask Full size 88 ml » 177 lei Mostra » 4 lei

RESIST ANTI-AGING EYE GEL COCKTAIL DE VITAMINE ȘI ANTIOXIDANȚI PENTRU OCHI LUMINOȘI ȘI PRIVIRE ODIHNITĂ


 Resist Anti-Aging Eye Gel este un produs cu beneficii multiple, formulat pentru a îmbunătăți vizibil aspectul ochilor obosiți și semnele de îmbătrânire a pielii din jurul ochilor. Cu textură lejeră de gel care se absoarbe rapid, conține o gamă largă de antioxidanți anti-aging, peptide, niacinamide și ingrediente reparatoare care oferă un aspect mai neted, mai ferm și mai luminos pielii. Resist Anti-Aging Eye Gel este prevăzut cu un aplicator special de metal cu efect răcoritor care alunecă pe piele cu ușurință. Resist Anti-Aging Eye Gel îmbunătățește semnele cauzate de oboselă: ochi umflați, cearcăne inestetice și pungi sub ochi, pentru o privire luminoasă și odihnită. Formula fără parfum este concepută pentru a revitaliza pielea din zona delicată a ochilor, extractele de plante cu rol antioxidant calmează și protejează pielea împotriva factorilor de mediu, inclusiv de efectele vizible ale poluării în timp ce repară și întăresc bariera naturală a pielii.

Resist Anti-Aging Eye Gel este disponibil în variantele: Full size -164 lei Trial size - 61 lei

Publicar un comentario

0 Comentarios