Pink Touch – Manichiura care salveaza vieti


Fundația Renașterea, împreună cu Melkior, au creat o manichiură, care le reamintește femeilor de un ritual mai puțin cunoscut: auto-examinarea lunară a sânilor.
Pink Touch este mai mult decât o manichiură, un ritual de înfrumusețare. Este o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.
Fundița roz, deja iconică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.
Deci, următoarea dată când iti faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiura arată prietenelor tale că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul. Este un subiect de conversație.

Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior.  Sau se poate face acasă, achiziționând KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor. 
În plus, oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.
 
Printre vedetele care susțin campania Fundației Renașterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascălu, Corina Caragea și Magda Pălimariu.
 
Te invităm și pe tine să îți faci manichiura simbol, să devii susținătoarea campaniei Pink Touch și să postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul: #pinktouch
 

 
  • KIT MANICHIURA PINK TOUCH > https://goo.gl/DL9ZvP
  • OJA LUCIOASA PINK TOUCH 4.5ML > https://goo.gl/cUjwyC 
  • OJA LUCIOASA PINK FOR LIFE 4.5ML > https://goo.gl/aJk6mQ 
  • LAC DE BAZA SI PROTECTIE 2 IN 1 (4.5 ML) > https://goo.gl/q4qpt5
  • DECOR ADEZIV PENTRU UNGHII PINK TOUCH > https://goo.gl/hwGk5T 
  • PILA 2 FETE PINK TOUCH 180/240 > https://goo.gl/xgtSvD 
 

Publicar un comentario

0 Comentarios