Revolutia produselor organice - Orgabeauty.ro


Revolutia produselor organice e aici!

Ca o adevarata ´devoratoare´ de cosmetice, folosesc zilnic o gama larga de produse: toner, serumuri, crema hidratanta, fond de ten, corector, blush, brozer - si lista poate sa mai continue. Ei, acum, daca asi face un exercitiu de imaginatie si as putea vedea cat de multe substante chimice s-au strecurat activ in pielea mea, asi fi de-a dreptul ingrozita. Si uite de asta e bine, ca din cand in cand, sa alternam produsele si sa includem in rutina de ingrijire si produse naturale, organice. 

In momentul acesta piata abunda in produse cu descrierea de ´organic´ insa nu toate indeplinesc standardele de certificare organica. Exact din motivul asta, si pentru folosesc de ceva timp produse de la brand-urile ce le gasim la ei, imi face o deosebita placere sa va recomand un nou magazin online care are un portofoliu bogat de produse cosmetice organice calitative, orgabeauty.ro  aka Organic Neauty Cosmetics.
Brand-uri cunoscute la nivel international, cum ar fi Pinks Boutique, Olive’Secret, Nominoe, Aurum Africa, PureSkinFood, HandsonVeggies, WoodenSpoon, MOA London au agreat parteneriatul cu Orgabeauty pentru prezenta pe piata din Romania.  

Fiecare brand aduce o inovatie in formula produselor, prin folosirea ingredientelor organice sau naturale, netestate pe animale, ingrediente fara parabeni, SLS, aditivi sintetici si chimici.
PureSkinFood- este un brand vegan, cu patent organic pe fiecare ingredient al formulei, motto-ul lor sustinand: “ Daca o crema nu poate fi mancata, nu o folosi pe fata!”  Produsele utilizeaza extracte din plante, precum si uleiuri presate la rece cu un continut ridicat de substante active. Astfel se prezinta gama de produse de ingrijire 100% vegane si certificate organic, originare din Austria.


Pinks Boutique – 100 formule nascute in inima Angliei mizeaza pe puritate, folosind numai ingrediente organice, certificate de Soil Association. Cantitatea corecta din fiecare ingredient si ulei esential este folosita pentru a livra un beneficiu cu adevarat terapeutic. Toate formulele sunt create fara iritanti ai pielii, hormoni chimici modificati, conservanti daunatori, culori artificiale, parfumuri sau ingrediente modificate, de origine animala. Produsele vin din surse sustenabile si sunt 100% biodegradabile, iar ambalajul este menit sa minimalizeze deseurile din plastic, fiind folosite recipiente din sticla si plastic reciclabile. Inredientele si produsele nu au fost testate pe animale.


Wooden Spoon - WoodenSpoon nu este doar numele unui brand, este o filosofie de viata bazata pe sinergia Naturii cu oamenii. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent alese si testate de-a lungul mai multor ani. WoodenSpoon combina uleiurile organice neprocesate cu extracte pretioase din plante, care mentin pielea sănătoasă, Ć®ntinerită și irezistibil de moale, devenind o adevărată Ć®ncĆ¢ntare naturală. 

Magazinul are livrare gratuita in luna mai, asa ca e musai sa le faceti o vizita. Eu va povestesc peste cateva saptamani cum m-am inteles cu produsele.

Pentru mai multe detalii, info si oferte ne bazam pe social media: 




Publicar un comentario

0 Comentarios