Beauty news Nivea: Un par fresh cu noile sampoane uscate de la Nivea


Ǝn fiecare dimineață, pentru femei ritualul coafării părului este un must-have. Fie că alegi un look glamour sau o coafură cu un aer lejer, știi că vei arăta lumii o parte din personalitatea ta. Pentru zilele Ć®n care ești pe fugă, dar ai nevoie de un look fresh, s-ar putea să nu ai nevoie de prea multe trucuri.
NIVEA a creat pentru tine Fresh Revive – o gamă de 3 șampoane uscate pentru un păr frumos Ć®n fiecare zi, dar mai ales atunci cĆ¢nd te grăbești. Formulele inovatoare conțin particule care absorb sebumul scalpului, fiind adaptate fiecărei nuanțe de păr. Acțiunea 3 Ć®n 1 reĆ®mprospătează părul cu un parfum plăcut și reĆ®mprospătează culoarea, fără a lăsa reziduuri sau a produce mĆ¢ncărimi ale scalpului.
Alege formula perfectă pentru tine, Ć®n funcție de nuanța părului tău:
•    NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe deschise are un parfum unic de flori verzi de mosc. Formula sa revitalizează și redă strălucire părului, Ć®n timp ce combate rădăcinile grase.
•    NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe medii cu parfumul proaspăt de citrice și note florale absoarbe grăsimea scalpului, oferind părului tău un aspect plin de volum.
•    NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe Ć®nchise are un parfum floral fresh, iar culoarea maschează particulele de grăsime din păr, oferind Ć®n același timp și un volum spectaculos.

Oferă-i părului un refresh binemeritat și lasă-ți scalpul să respire Ć®ntreaga zi!


Tips & tricks:
1.    Agită tubul NIVEA Fresh Revive, ridică o șuviță de păr, apoi pulverizează   spray-ul de la o distanță de 30 cm.
2.    După aplicare, masează părul cu mĆ¢inile prin mișcări fine, de la rădăcină la vĆ¢rfuri.
3.    Folosește o perie pentru a scăpa de produsul aplicat Ć®n exces, apoi ești gata să arăți fabulos Ć®ntreaga zi.

Pentru mai multe informații intră pe Facebook și Instagram NIVEA.
Preț maxim recomandat: 19.50 lei/buc.

Publicar un comentario

0 Comentarios