Giveaway aniversar ziua 2 cu Farmec

Ziua 2 din saptamana aniversara cu Taitzel. Astazi am pentru voi o surpriza de la Farmec, este vorba de o caseta cadou  ce contine Crema activ hidratanta 24H Gerovital H3 Derma + si Crema-masca calmanta si regeneranta Gerovital H3 Derma +. Produsele sunt destinate tenului 20+ deshidratat (uscat).

Ce trebuie sa faceti:
2. Follow my blog via Email - exista aceasta varianta in partea dreapta a paginii
3. Share pe facebook cu tag 2 prietene
4. Optional, pentru mai multe sanse, follow GFC, Instagram, Twitter sau Pinterest

Concursul se desfasoara in perioada 24 Nov - 11 Dec 2015. Va rog sa imi lasati intr-un comentariu numele cu care ma urmariti si link-ul de share, aici sau pe pagina de facebook.

Update castigator: Ana-Maria Ionescu (instaanouska) Felicitari! Trimite-mi te rog datele tale prin mesaj privat pe pagina de facebook. 

Descrierea oficiala:
Cremă activ hidratantă 24H
Ceramidyl-Omega 3-6-9 reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică.
Sepilift DPHP asigură pe lângă o hidratare de durată a pielii, o corectare a liniilor fine și a ridurilor și o tonifiere a țesuturilor.
Aquaxylul optimizează hidratarea prin creșterea conținutului de Acid Hialuronic, împiedică deshidratarea prin stimularea producţiei de ceramide și stimulează sinteza de proteine.
Urea se găsește în piele ca și component important al factorului natural de hidratare. Urea îmbunătățește abilitatea celulelor pielii de a expune părțile care leagă apa, absorbind și reținând o cantitate sporită de apă în țesuturi. Poate grăbi viteza de epitelizare a leziunilor epidermei.

Cremă-mască calmantă și regenerantă

Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan, reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul pielii sensibile. S-a demonstrat prin studii clinice și măsurători instrumentale efectul lifting imediat și acțiunea antirid a Zanthalene.
Uleiul de avocado, untul shea, untul de cacao, ceara de albine emoliază, hidratează și reconstruiesc pielea în profunzime.
Vitamina A, cu proprietăți antiradicalice, potenţează acțiunea regenerantă, calmantă a măștii.

 Kiss @Taitzel