De ce sa folosesti ulei pentru cuticule?

 Răspunsul la Ć®ntrebarea asta este foarte simplu. Uleiul de cuticule ajuta la protejarea şi repararea cuticulelor, aflate chiar şi Ć®n cel mai critic stagiu. Pentru unghii sănătoase şi frumoase, e un pas necesar Ć®n rutină de Ć®ngrijire a mĆ¢inilor.

Şi sunt o mulţime de factori sau condiţii de mediu care duc la uscarea sau crăparea cuticulelor (expunerea la frig excesiv, soare, apa clorinata, apa sărată, săpun, detergent s.a.m. d) aşa că e musai să foloseşti un produs care ajută la restabilirea echilibrului.
Scopul principal al acestui ulei este acela de a hidrata profund nu numai cuticula, ci și pielea din jurul unghiilor (Ǝn plus uleiul de cuticule ajuta la stimularea circulaÅ£iei Ć®n patul unghiilor).
Atunci cĆ¢nd cuticulele sau pielea din jurul unghiei sunt extrem de uscate şi crăpate şi se ajunge Ć®n punctul de separare a zonei unghiilor de cuticula, aplicarea unui produs ce acesta asigura repararea şi protejarea rapidă a zonei.

Cum Ć®l folosim? Super simplu. Se aplică o cantitate mică de produs la baza unghiei şi se masează cu mişcări circulare pĆ¢nă la absorbÅ£ie (aproape 1 minut).

 ĆŽn cazul Ć®n care sesizez o criză şi cuticulele mele Ć®ncep să se usuce mai rău decĆ¢t o făceau Ć®n mod obişnuit, aplic acest ulei pe cuticule de mai multe ori pe parcursul zilei şi pĆ¢nă seara... sunt ca noi!

Ca şi rutina, după aplicarea uleiului de cuticule, folosesc şi o cremă de mĆ¢ini intens hidratanta. Simt ca asta face ca hidratarea să se menÅ£ină pentru o perioadă mult mai lungă.

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Nu aplic chiar seara de seara, dar cat de des pot! Atunci cand arata urat cuticulele mele, un ulei face minuni destul de repejor!
    Am si o crema Veggie pe care o aplic cand sunt la birou!

    ResponderEliminar
  2. Pe asta nu l-am folosit inca, dar folosesc mereu altele :)

    ResponderEliminar