Farduri Melkior swatch si review

Mai tineti voi minte promotia aia super misto la farduri (1+1) pe care Melkior a avut-o acum cateva saptamani? Ei bine, nu am putut sa rezist si mi-am comandat si eu 3 bucati, 6 in total, cu doar 51 de lei. Despre fardurile Melkior (sau mai bine spus despre produsele lor cosmetice) v-am povestit si in diverse alte postari anterioare. Sunt produse cosmetice profesionale, super bune si super accesibile ca pret. In plus au o gramada de oferte zilnice in magazinul online (1+1, reducere 30%, reduceri pe anumite culori, samd).
Astazi am sa va arat cele mai recente achizitii + bonus.  Vorbesc despre fardurile pentru ochi Melkior. Am ales nuante colorate, mate, perfecte pentru vara.

Rezerva fard de pleoape mat Natural Skin: o nuanta nude delicata, perfecta pentru a fi folosita ca baza pentru un machiaj foarte natural.
Rezerva fard de pleoape mat Vague Trace : un maro rosiatic
Rezerva fard de pleoape mat Orange: o nuanta aprinsa,perfecta pentru vara!
Rezerva fard de pleoape mat Deep Purple : un mov deschis, foarte intens.

Rezerva fard de pleoape mat Yellow: o nuanta de galben super vesela.
Rezerva fard de pleoape mat Desset Sand  - o nuanta de gri, sobolan :D
 Si asa arata fardurile puse direct pe piele:

Desi nu am reusit sa surprind asta foarte bine in fotografie, va garantez ca fardurile sunt extrem de intens colorate, cremoase si usor de amestecat. 
Va  spuneam pe la inceput si ceva legat de un bonus. Ei bine, pentru ca am cumparat 6 farduri am primit cadou o paleta magnetica pentru ele.  Asadar, desi in mod normal 6 farduri ar fi costat 102 lei si paleta magnetica 50 lei, am reusit sa le cumpar pe toate cu doar 51 lei. Super afacere am facut!

 Daca va prac produsele Melkior si vreti sa comandati online, codul meu melkior10taitzel va ofera o reducere de 10% si transport gratuit.
 

Publicar un comentario

4 Comentarios