Wella Oil Reflections -Ulei tratament nutritiv pentru par

Vorbesc astăzi despre Wella Oil Reflections, un ulei care ajută la hidratarea şi refacerea firului de păr.
Una din prietenele mele Ć®mi povestea de el de fiecare dată cĆ¢nd ne Ć®ntĆ¢lneam şi, pentru că mă stresa atĆ¢t de des cu asta, m-am hotărĆ¢t să Ć®l Ć®ncerc şi eu. Aşa că l-am inclus Ć®n cea mai recentă comanda Aoro, unde l-am găsit la preÅ£ul de 28 lei pentru 30 ml.
Produsul promite să: "ofere o strălucire şi o flexibilitate incredibilă. Acest ulei de păr cu efect multiplu are o textură uşoară şi un amestec special de ulei de avocado, ulei de macadamia şi vitamina E. Hrăneşte părul, Ć®l lăsa mătăsos, neted şi strălucitor. Uleiul de păr Wella Professionals Oil Reflections evidenÅ£iază culoarea şi dezvăluie frumuseÅ£ea părului.

Efecte:

Protejează părul Ć®mpotriva influenÅ£elor externe - Vitamina E
Hrăneşte şi netezeşte părul - ulei de macadamia şi avocado
Lasă părul strălucitor, incredibil de luminos şi flexibil
Descrierea asta sună minunat, nu e aşa?

Păi sună bine dar e şi total adevărată.
Să vă spun de ce:

- Nu lăsa niciun fel de reziduu, atĆ¢t pe mĆ¢ini cĆ¢t şi pe păr. Se absoarbe că prin magie Ć®n cĆ¢teva minute.
Spre deosebire de alte uleiuri de păr folosite de mine, acesta este singurul pe care Ć®l pot folosii atĆ¢t pe părul ud cĆ¢t şi pe cel uscat fără să se arate Ć®n vreun fel uleios sau Ć®mbĆ¢csit
- Rezultatele se văd Ć®n maxim 10 min: părul e mai strălucitor (dar un strălucitor dintr-ăla sănătos) şi numai este deloc electrizat (no frizz efect). E numai bun pentru părul ondulat şi zilele ploioase (a se citi: cu umiditate trăznită) de toamnă.

Pe lĆ¢ngă efectele mişto asupra părului mai Ć®mi plac două aspecte la uleiul Wella:

- Mireasma lui delicată care Ʈmi aduce aminte de fructele coapte din toiul verii.
- Ambalajul cu pompiţa, super simplu de folosit.

ConcluzionĆ¢nd: Ǝl ador!

DiferenÅ£a inainte-dupa este extrem de sesizabilă şi, data viitoare, cred că o să Ć®mi iau produsul Ć®ntr-un ambalaj mai mare (chiar dacă 30 ml mi-au ajuns mai bine de două luni de zile).

Dacă aveÅ£i par deteriorat sau lipsit de vitalitate vă recomand să Ć®ncercaÅ£i uleiul ăsta de păr, e de-a dreptul genial şi diferenÅ£a se vede Ć®n doar 5-10 minute. Nu degeaba m-a "terorizat" prietena mea cu treaba asta...

Publicar un comentario

2 Comentarios