NUTRILITE lansează VITAMINA B PLUS cu acțiune dublă

NUTRILITE, brand-ul numărul 1 în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare distribuite exclusiv de către Amway*, anunță lansarea Vitaminei B Plus cu acțiune dublă.
Suplimentul alimentar dezvoltat de NUTRILITE este o tabletă care oferă o eliberare optimă de nutrienți, proveniți din spirulină și fiecare tip de Vitamina B, pentru a susține metabolismul energetic normal și a ajuta la combaterea oboselii. 
O tabletă de NUTRILITE Vitamina B Plus oferă toate cele opt vitamine B esențiale: tiamină (B1), riboflavină (B2), niacină (B3), acid pantotenic (B5), piridoxină (B6), biotină (B7), acid folic (B9) și cobalamină (B12). Acest complex de Vitamine B este solubil în apă și nu se depozitează pe termen lung în organism.
Tableta cu două straturi și dublă acțiune combină tehnologiile de eliberare instantanee cu cele de eliberare prelungită, pentru a permite absorbția eficientă a tuturor nutrienților. Eliberarea instantanee a două vitamine B (B2 - B12), împreună cu eliberarea lentă, pentru celelalte șase, optimizează absorbția tuturor celor opt vitamine timp de 8 ore.
Vitamina B Plus Nutrilite conține spirulină naturală - o algă verde-albastră ce conține fitonutrienți. Spirulina este crescută și recoltată din ferme certificate „NutriCert”, care îndeplinesc standardele stricte Nutrilite în materie de agricultură, trasabilitate și sustenabilitate.
În cazul unui aport scăzut de Vitamina B și atunci când zilele devin tot mai aglomerate, Vitamina B Plus NUTRILITE™ este recomandată pentru utilizarea zilnică. Pentru a combate oboseală, încă de la primele semne, cel mai bine este să începem ziua cu un mic dejun sănătos și Vitamina B Plus NUTRILITE™. Doar o tabletă pe zi oferă 100% din valoarea de referință nutritivă din toate cele opt vitamine esențiale B. Astfel, pierderea de energie nu va mai fi o problemă.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Suna interesant. Pentru viata stresanta pe care o traim chiar avem nevoie de astfel de vitamine!

    ResponderEliminar