Aoliv - frumusete organica cu Aloe Vera si ulei de masline

Astăzi am să vă prezint două produse pentru Ć®ngrijirea pielii. Sunt organice, conÅ£in ingrediente preÅ£ioase ca aloe vera şi uleiul de măsline şi nu conÅ£in parabeni, siliconi, uleiuri minerale sau vaselină.

Produsele poartă emblema Aoliv, un brand ce promovează cosmeticele naturale.
Am Ć®ncercat Crema de mĆ¢ini OlivAloe:

E o cremă e mĆ¢ini Ć®ncĆ¢ntătoare. Extrem de hidratantă, este alegerea perfectă pentru persoanele cu pielea uscată. ConÅ£ine ingrediente emoliente şi hidratante din uleiuri vegetale - unt de shea şi ulei de măsline, antioxidanti- ceai verde şi aloe vera - antiinflamator/stimulează colagenul. Am fost foarte Ć®ncĆ¢ntată să văd ca amestcul ăsta de ingrediente ajută pielea să se menÅ£ină hidratată un timp destul de mare, iar eu sunt o persoană obsedată de spălatul pe mĆ¢ini... aşa că sesizez destul de repede dacă o cremă e ok sau nu. Ǝn ciuda faptului că textura şi formula este destul de grasă se absoarbe foarte repede, fără să lase film uleios pe piele. Conține şi o cantitate mică de parfum, care nu este ideală, dar avĆ¢nd Ć®n vedere cantitatea mică, este puțin probabil să fie o problemă.
"Pielea mĆ¢inilor tale are nevoie de această cremă cu unt de shea, ulei de măsline organic, Aloe vera și ceai verde. Aceste ingrediente hidratează Ć®n profunzime, hrănesc și catifelează mĆ¢inile Ć®n orice anotimp. Uleiul de măsline protejează pielea Ć®mpotriva radiațiilor ultraviolete, a radicalilor liberi și a compușilor chimici agresivi din detergenți, săpunuri și alte produse sintetice. Pielea crăpată, aspră și puternic deshidratată a mĆ¢inilor necesită o Ć®ngrijire zilnică delicată. Oferă mĆ¢inilor tale confortul unei creme unice, cu miros plăcut și textură ușoară, cu ingrediente de cea mai bună calitate care să-ți dea o stare de bine fie că ești la birou, acasă sau Ć®n vacanță. Protejează-ți mĆ¢inile pentru că ele te reprezintă!
Efect hidratant, emolient, calmant, hrănitor și protector al pielii mĆ¢inilor.
Conţine ulei de măsline organic, Aloe vera, ceai verde, unt de Shea."

 Gelul de duș sexy OlivAloe:

Un gel de duş aromat, care este fără Ć®ndoială o alegere perfecta pentru pielea uscată/sensibilă.Ppersoanele care preferă spuma bogată o sa il adore, doar o mică cantitate de produs şi gata! 
" Gel de duș revigorant, cu extracte de ginseng, lemn dulce, scoici și stridii pentru o piele mai tĆ¢nără, mai luminoasă și mai sexy. Lasă-ți simțurile să se bucure de aromă intensă și de bogăția cremoasă a acestui gel de duș senzual și catifelat! Un gel de duș antibacterian, bogat Ć®n minerale marine din extractele de scoici, hrănitor și energizant, perfect pentru persoanele dinamice, Ć®ncrezătoare și pline de energie. Lasă acest torent de extracte naturale să-ți Ć®nvăluie corpul și mintea și să te transporte Ć®ntr-o lume de poveste plină de arome exotice, erotice și Ć®ndrăznețe!
Conţine Ulei de măsline organic, Aloe vera, provitamina B5, ginseng, lemn dulce, extract din scoici de stridii."

Va invit si pe voi sa le descoperiti!  Aoliv

Publicar un comentario

1 Comentarios