Crema de noapte hidratanta cu acid hialuronic de la Derma E

Dacă pĆ¢nă acum cĆ¢Å£iva ani nici nu Ć®mi trecea prin minte să folosesc o cremă de faţă creata special pentru noapte, acum nu Ć®mi pot imagina viaÅ£a fără ea (poate exagerez un pic dar...zau ca doar un pic).

 Derma E Hydrating Night Creme with Hyaluronic Acid
De ce e atĆ¢t de important să folosim o cremă de noapte? O cremă de noapte hidratează tenul de două ori mai bine decĆ¢t o face crema de zi. Deasemenea ingredientele anti-age sunt absorbite (şi Ć®ÅŸi fac efectul) mult mai bine pe timp de noapte, atunci cĆ¢nd regenerearea celulară are loc.
Stiti dupa ce criterii aleg eu crema o cremă de noapte? Am grijă ca aceasta să aibă o consistenţă mai grasa, să permită porilor să respire, să fie hipoalergenică şi să nu conţină parfum.

Si pentru ca indeplineste criteriile cerute de mine, de ceva vreme cochetez cu crema de noapte naturală - hidratantă cu acid hialuronic de la Derma E (Ć®n engleză denumirea sună aşa: Derma E Hydrating Night Creme with Hyaluronic Acid) , iar ea este subiectul despre care vorbim astazi.
 Derma E Hydrating Night Creme with Hyaluronic Acid

Descrierea oficiala:

"Asigurand hidratarea tenului pe timpul noptii, aceasta crema de noapte bogata ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor fine ale tenului redandu-i aspectul tanar si neted.
Castigatoarea marelui premiu "THE BEST of Natural Beauty" din America pentru formula si ingredientele sale naturale.



- Puternic hidratanta, crema de noapte cu acid hialuronic reduce vizibil ridurile prin compozitia sa ultrahidratanta.
- Aceasta formula extra-imbogatita penetreaza tenul in profunzime conferindu-i proprietatile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii – Acidul Hialuronic (HA).
- O singura molecula de HA poate retine de 1.000 de ori greutatea ei in apa, generand o piele neteda, catifelata, tonifiata si rehidratata.
- Imbogatita cu antioxidanti antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C si E si  aloe vera, aceasta formula ajuta tenul sa lupte impotriva radicalilor liberi si a efectelor mediului inconjurator.
- Ideala pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durata pe tot parcursul noptii, aceasta crema de noapte ofera hidratarea maxima in timp ce ajuta la diminuarea semnelor varstei tenului, redand aspectul catifelat si tanar al pielii.
- Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic. "
 Derma E Hydrating Night Creme with Hyaluronic Acid
Eu folosesc crema de noapte Derma E de cĆ¢teva ori pe săptămĆ¢nă (alternez cu o 'bomba' de serumuri cu proprietăţi anti age) şi chiar face diferenÅ£a. Hidratează foarte bine tenul şi reduce vizibil zonele Ć®n care pielea exfoliată (uscată) iese Ć®n evidenţă.
ConsistenÅ£a este cremoasă dar totuşi lejeră, nu Ć®ncarcă tenul şi nici nu Ć®nfundă porii. Deşi tenul meu este mixt, cu tendinÅ£a acneică nu am avut nicio problemă cu crema asta. Se aplică foarte uşor şi se absoarbe lent, exact aşa cum trebuie să se Ć®ntĆ¢mple cu o cremă care 'lucreaza' pe durata intregii nopti. 

Şi, chiar dacă Ć®mi place extrem de mult produsul ăsta, am găsit si un lucru ce aş vrea să schimb la el - ambalajul. Ador ambalajele cu pompiÅ£a pentru ca sunt mult mai igienice şi uşor de folosit si aş fi preferat ca si această cremă să aibe un aşa ambalaj dar... nu e bai pentu că altceva nu am să Ć®i reproşez şi părea prea perfectă!

RezumĆ¢nd, Ć®mi place crema de noapte cu acid hialuronic Derma E pentru că:

+. Hidratează foarte bine tenul, Ʈn special zonele uscate
+. Calmează tenul deshidratat.
+. Ǝn timp, Ć®mbunătăţeşte textura pielii
+. Crema de noapte stimulează producţia de colagen
+. Contribuie, de asemenea, la o mai bună circulație a sĆ¢ngelui.
+. Ridurile și alte linii fine se reduc.
+. Ǝmi face pielea moale și suplă.
+. Ǝm ajută pielea să-și restabilească elasticitatea.
+. Ajută la reĆ®nnoirea celulelor și hrănește pielea.
+. 100% vegană şi cruelty free
+. Nu conţine parabeni, sulfaţi, ingrediente modificate genetic sau uleiuri minerale
 Derma E Hydrating Night Creme with Hyaluronic Acid

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. am folosit-o si eu, inca nu am terminat-o deoarece am mai deschis una!

    ResponderEliminar
  2. Si eu am folosit-o si mi-a placut <3

    ResponderEliminar