Peria pentru fata BeYOUtiful

Nu e Clarsonic sau Ferrero dar pentru persoanele cu un buget mic poate fi chiar produsul ideal. Vorbesc astazi despre peria faciala BeYOUtiful, cea mai recenta achizitie in materie de beauty gadget din dulapul lui Taitzel.
Este o perie special concepută pentru ten si are o serie de accesorii pentru diferite tipuri de curățare. Din acest motiv poate fi folosită pentru curățare blĆ¢ndă sau profundă, exfoliere sau chiar pe post de aplicator pentru fondul de ten (sau cremă).
Are cinci atașamente:
1. Burete pentru Ć®ndepărtarea machiajului și curățarea delicată a suprafeței tenului
2. Pensulă mică pentru păr pentru curățarea ușoară și profundă a porilor
3. Burete de machiaj numai bun pentru aplicarea fondului de ten
4. Accesoriu pentru masaj facial
5. Pila exfolianta
IniÅ£ial am fost un pic sceptică, deoarece era ambalata Ć®ntr-o cutie făcută dintr-un plastic subțire. Arata destul de iefitn si mi-a trecut prin minte doar: "La naiba, uite ca primeşti exact ce ai plătit!".
M-am mai liniştit odată ce am simțit moliciunea părului de pe capul curățitor. Mi-am dat seama ca asta e un lucru promitator.
Are două setări de viteza: Ć®naltă și joasă, ambele suficient de puternice dar nu foarte agresive cu pielea. Curata minunat, am simÅ£it cu adevărat diferenÅ£a dintre spălatul obişnuit şi cel cu peria. Pielea se simte şi arăta mult mai fină!

Ulterior am testat şi buretele pentru Ć®ndepărtarea machiajului, care este o alternativă grozavă la accesoriul perie - pentru persoanele cu tenul sensibil. Restul capetelor Ć®nsă nu mi-au trezit interesul şi le consider chiar inutile.

Pe a mea am cumpărat-o de la Farmacia Tei şi am plătit Ć®n jur de 40 de lei.
O recomand? Mi se pare un gadget grozav şi Ć®ÅŸi merita fiecare leuÅ£. Acum face parte din rutina mea zilnică de Ć®ngrijire a tenului şi va rămĆ¢ne aşa mult timp de acum Ć®nainte (asta pĆ¢nă o să se strice: D).

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. ma gandeam si eu de curand la asa ceva, cred ca o sa ma uit dupa asta, merita banii!

    ResponderEliminar
  2. Super gadget :), s-o folosesti cu placere :)

    ResponderEliminar