Happy hair - Syoss Salonplex

 A fost prima marcă de produse pentru păr dezvoltate Ć®mpreună cu hairstilişti şi hairdresseri profesionişti disponibilă in magazine la prețuri accesibile.

Şi pentru că au Ć®mplinit 8 ani de cĆ¢nd se află pe piaÅ£a din RomĆ¢nia, astăzi am să vă dezvălui care este produsul meu preferat marca Syoss (căci ei sunt sărbătoriÅ£ii de care vă vorbeam).

Părul meu trece zilnic prin multe 'intemperii', de la vopsit (aplicat nuanÅ£ator mai exact), pulverizat (protecÅ£ie termică, fixativ, şampon uscat) pĆ¢nă la Ć®ndreptat. Şi e normal ca uneori, la sfĆ¢rşitul zilei, să arate lipsit de vitalitate. Mai grav e că deseori nu doar arată obosit ci se şi simte aşa. Uscat şi casant!
 După ce am Ć®ncercat zeci de produse, unele mai scumpe altele mai puÅ£in, soluÅ£ia salvatoare a venit de la un banal balsam de păr. Şi a fost doar aparent banal... 
Doar trei utililizări au fost de ajuns sa ma convingă că e aproape magic. Părul meu este mult mai strălucitor decĆ¢t a fost vreodată! Este mai moale, mai ușor de pieptănat și mai puțin uscat. E practic...resuscitat.
Produsul magic este balsamul Syoss Salonplex, unul dintre cele mai apreciate produse din rutina mea de Ʈngrijire a părului.
 Vă provoc să Ć®l Ć®ncercaÅ£i!

* Ǝn plus nu costă o avere, se găseşte Ć®ntr-o cantitate uriaşă (long-lasting) şi puteÅ£i să Ć®l cumpăraÅ£i de la aproape orice supermarket.
  • Beneficii: 

  • Reface milioanele de micro-legături ale părului rupt Ć®n fiecare zi și repară părul din interior
  • Sigilează și protejează firele de păr din exterior pentru un rezultat de lungă durată dacă este folosit Ć®n mod regulat
  • Păr suplu si de 3 ori mai ușor de pieptănat


 Happy Hair  = Happy Taitzel

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. o sa incerc neaparat balsamul, am folosit mult timp vopseaua lor si imi place, din pacate nu au nuanta pe care o vreau eu!

    ResponderEliminar
  2. ma tenteaza si pe mine sa le incerc... parul tau arata atat de super! <3

    ResponderEliminar