Pudra minerala ELF booster review / swatch

Hello!

Cautati o pudra pemtru ten care sa ofere o acoperire fara cusur si care este deasemenea sanatoasa si accesibila? Pudra minerala ELF Booster face toate aceste lucruri fara ezitare. 





Produsul este ambalat intr-o cutiuta draguta, incolora, si are gramajul de ~18 g. Nu are nici un miros si pulberea este atat de fina incat m-a facut sa o indragesc foarte mult de la prima folosire.
Eu am ales sa testez nuanta sheer, o culoare care nu modifica deloc nuanta tenului si care ofera un aspect natural,sanatos.O folosesc ca atare, in locul unui fond de ten ( acoperirea este mica spre medie, asemenea unui BB cream) sau ca pudra de fixare, aplicat in special pe zona T.
Este un produs long-lasting, rezista  pana la 8 ore fara sa fie necesara o reaplicare.
Contine vitamina A, B si E.
Pret 49 lei dar il puteti gasi redus in perioada aceasta cu 35%. 
Mie imi place foarte mult asa ca ii dau nota 8/10


Ingrediente:
Ingredients: Zea Mays(Corn) Starch, Zinc Stearate, Magnesium Stearate, Silica, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol(Ve), Retinyl Palmitate(Va), Panthenol(Vb), Magnesium Ascorbyl Phosphate(Vc) May Contain: Iron Oxides(CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742)
"Amidon de porumb este un protector al pielii, cu proprietati anti-inflamatorii. Stearatul de zinc ajuta la tratarea acneei, eczemelor si altor afectiuni ale tenului. Stearatul de magneziu reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor. Siliciu imbunatateste elasticitatea pielii si incetineste procesul de imbatranire a tenului. Acetatul Tocoferil este un puternic antioxidant cu vitamina E, care poseda capacitatea de a mari hidratare pielii, precum si de a ajuta la protejarea acesteia impotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete. Retinil Palmitatul este un derivat de vitamina A, care ajuta la inversarea semnele de imbatranire. Palmitatul este cunoscut pentru efectele sale de normalizare a tenului Ajuta la pastrarea tenului neted si impiedica subtierea epidermei. Rezultatele clinice au aratat ca vitamina A palmitat mareste producerea colagenului, grosimea si elasticitatea pielii. Panthenolul este o vitamina B complexa, care contribuie la hidratarea pielii."




Voi ati incercat acest produs?
Va multumesc pentru vizita!
Bye!