Am incercat Color & Soin vopsea de par cu extracte vegetale

Hello!


Cat de des va vopsiti parul? Eu as vrea sa il pot vopsi luna de luna pentru ca am 1001 de fire de par albe, si pentru ca sunt atat de indragostite...se inmultesc de la o zi la alta :D. In ultimul an am cautat o alternativa mai 'sanatoasa' la vopseaua  chimica din magazin si am gasit una. Este vorba de vopseaua de par Color & Soin de la 3Chenes. Am aflat ca este o vopsea cu extracte naturale, fara parabeni, amoniac si resorcinol * si contine 'un complex oleo-proteic special conceput pentru a proteja structura naturala a parului in timpul procesului de vopsire' .

* Resorcinol : se pare ca acesta este de fapt o toxina continuta de majoritatea produselor de acest gen, care este foarte periculoasa atunci cand este absorbita in sistemul sanguin. Asadar aceasta substanta nu ar trebui sa fie utilizata pe rani deschise, scalp iritat, zone mari de piele, sau orice zone ale pielii care au o cantitate mare de pori și foliculi.





Este foarte usor de folosit. Se amesteca X cu Y si rezulta Z, care reprezinta vopseaua gata de imprastiere pe pletele uscate si usor murdare. Aplicam si 20-30 minute ne relaxam, recomandabil cu o punga pe par ( voiam sa spun pe cap...dar acum mi-am dat seama ca numai relaxare nu era  :D ). Clatim si ne bucuram de culoarea bogata, uniforma si stralucitoare a parului. De rezistat, rezista ca o vopsea obisnuita, maxim o luna de zile. Parul arata genial apoi treptat dispare stralucirea si firele albe incep sa iasa la iveala. Fun, fun, fun! Mie imi place, este o alternativa mai sanatoasa si isi face traba foarte bine, rezultatul fiind foarte natural. Nu stiu insa cum se manifesta alte culori dar mie mi-a fost destul de usor sa fiu multumita de negru. 

O gasit in reteaua Catena la 45 de lei ( 35 daca aveti card).





Voi ati folosit aceasta vopsea? Cum se vad alte nuante?
Va multumesc pentru vizita!
Pupici!


*produsul este cumparat de mine