Beauty news Nivea: Un par fresh cu noile sampoane uscate de la Nivea


În fiecare dimineață, pentru femei ritualul coafării părului este un must-have. Fie că alegi un look glamour sau o coafură cu un aer lejer, știi că vei arăta lumii o parte din personalitatea ta. Pentru zilele în care ești pe fugă, dar ai nevoie de un look fresh, s-ar putea să nu ai nevoie de prea multe trucuri.
NIVEA a creat pentru tine Fresh Revive – o gamă de 3 șampoane uscate pentru un păr frumos în fiecare zi, dar mai ales atunci când te grăbești. Formulele inovatoare conțin particule care absorb sebumul scalpului, fiind adaptate fiecărei nuanțe de păr. Acțiunea 3 în 1 reîmprospătează părul cu un parfum plăcut și reîmprospătează culoarea, fără a lăsa reziduuri sau a produce mâncărimi ale scalpului.
Alege formula perfectă pentru tine, în funcție de nuanța părului tău:
•    NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe deschise are un parfum unic de flori verzi de mosc. Formula sa revitalizează și redă strălucire părului, în timp ce combate rădăcinile grase.
•    NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe medii cu parfumul proaspăt de citrice și note florale absoarbe grăsimea scalpului, oferind părului tău un aspect plin de volum.
•    NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe închise are un parfum floral fresh, iar culoarea maschează particulele de grăsime din păr, oferind în același timp și un volum spectaculos.

Oferă-i părului un refresh binemeritat și lasă-ți scalpul să respire întreaga zi!


Tips & tricks:
1.    Agită tubul NIVEA Fresh Revive, ridică o șuviță de păr, apoi pulverizează   spray-ul de la o distanță de 30 cm.
2.    După aplicare, masează părul cu mâinile prin mișcări fine, de la rădăcină la vârfuri.
3.    Folosește o perie pentru a scăpa de produsul aplicat în exces, apoi ești gata să arăți fabulos întreaga zi.

Pentru mai multe informații intră pe Facebook și Instagram NIVEA.
Preț maxim recomandat: 19.50 lei/buc.

Publicar un comentario

0 Comentarios