Concurs Schwarzkopf LIVE - Collect moments, not things

Update: am exstras castigatorii! Am sa va rog sa imi trimiteti  datele voastre de contact cat mai repede.

Premiul 1: Felciuc Ana
Premiul 2: Lupu Mariusalina 

Premiul nu a fost revendicat asa ca am extras alti doi castigatori:
Premiul 1: Juliette Suciu
Premiul 2: Alexandra Ioana (a revendicat premiul)

Se pare ca premiul 1 se lasa asteptat :D, astazi am extras alt castigator:


ANDREEABACAU Felicitari, speri sa iti revendici premiul cat mai repede.
 Castigatorul premiului 1 il gasiti aici: SKLivemoments

Cele mai frumoase lucruri din viață sunt rareori cele materiale. Ǝn schimb, oamenii din jurul nostru, locurile, amintirile placute și imaginile sunt cele mai valoroase „lucruri” pe care le avem. GĆ¢ndește-te acum la o zi de naștere petrecuta Ć®n familie. Probabil nu darurile sunt lucrurile de care Ć®Å£i aduci aminte mai Ć®ntĆ¢i; probabil că te gĆ¢ndești la conversații, la rĆ¢s şi... la nerabdarea cu care așteptai să mănĆ¢nci tu prima felie din tortul de ciocolata. Şi asa realizezi că, Ć®ntr-adevăr, bucuria Ć®ndelungată vine doar din experiențe.

                                    Pentru că sunt destule momente Ć®n care ziua ta poate fi monotona sau plictisitoare, eu şi Schwarzkopf LIVE te Ć®ndemnăm să transformi fiecare clipa din viaÅ£a ta Ć®n momente memorabile pline de culoare, energie şi creativitate. PlecĆ¢nd de la invitația Schwarzkopf LIVE, ”Collect moments, not things", astăzi dau startul unui concurs Ć®n care te provoc să Ć®mpărtăşeşti cu noi o amintire 'colorata' din viaÅ£a ta, o poveste de care Ʈți amintești cu drag, o experienta care stă cu cinste Ć®n colecția ta de momente prețioase.



Şi ştim că fotografiile reprezintă un bilet de Ć®ntoarcere pentru amintirile pierdute, aşa ca premiul cel mare al concursului Ć®l reprezintă un aparat foto instant colorat și foarte util + 2 produse la alegere din gama Schwarzkopf LIVE, produsele fiind inserate Ć®n articol .



Avem şi un al doilea premiu, pentru fetele ce Ć®ÅŸi doresc să iasă Ć®n evidenţă cu o culoare de păr vibranta: 2 produse la alegere din gama Schwarzkop LIVE, produsele inserate Ć®n articol.



Ce trebuie să faci?


2. Să dai like paginii https://www.facebook.com/taitzelblog/ dacă nu ești Ć®ncă fan al comunității mele
3. Sa ne povestești intr-un comentariu o experiență trăită de tine și care ți-a rămas la suflet și să ne spui și ce nuanțe Schwarzkopf LIVE ți-ar plăcea să Ć®ncerci.

Concursul se desfășoară Ć®n perioada 4-10 septembrie, iar cĆ¢Č™tigătorii vor fi selectați prin random.org pe 12 septembrie 2017.
#SKLIVEmoments
#Collectmoments


*Schwarzkopf LIVE te provoacă să fii Ć®ndrăzneaţă şi să vibrezi de culoare prin cele trei game:

LIVE Ultra Bright, vopsea semipermanenta, ce durează pĆ¢nă la 12-15 spălări şi care Ć®Å£i propune sase nuanÅ£e vibrante: Red Pillar Box, Turquoise Temptation, Shocking Pink, Purple Punk, Steel Silver şi Electric Blue.



LIVE Lightener&Twist, vopsea permanenta Ć®mbunătăţită cu ulei hidratant, este disponibilă Ć®n 4 nuanÅ£e: Cool Rose, Cool Liliac, Peach Blush şi Vanilla Blonde. Ofera părului tău blond un twist uimitor și o nuanță incofundabilă.

Spray-urile LIVE Pastel oferă o nuanțare pastelată părului tău, invitĆ¢ndu-te să experimentezi cu ajutorul unui produs uşor de utilizat, ce durează pĆ¢nă la trei spălări. Spray-urile LIVE Pastel sunt disponibile Ć®n 3 variante: Pastel Apricot, Baby Blue and Candy Cotton.



Este recomandat ca toate nuanţe din cele 3 game să fie utilizate pe un păr blond sau decolorat.


Vă invit așadar să Ć®mpărtășiți cu ceilalți membrii ai acestei comunități una sau mai multe experiențe pe care le-ați trăit și de care vă amintiți mereu cu drag și nu uitați să Ć®ndrăzniți să trăiți colorat Ć®n fiecare zi, să vă urmați visurile și să le cuprindeți și Ć®n fotografii din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd pentru a le păstra vii Ć®n albumul cu amintiri și peste ani.

x

Publicar un comentario

32 Comentarios

  1. Cea mai colorata zi si amintire este Cursul Festiv de absolvire a facultatii fiicei mele cand a depus juramantul lui Hipocrate si apoi a primit medalie pentru cei 6 ani de facultate! As incerca Red Pillar Box,

    ResponderEliminar
  2. Pentru ca iubesc sa fac poze ,dar in același timp iubesc sa vorbesc despre experiențele mele,am ales sa imi Ć®ncerc norocul. O experienta superba a fost legată de festivalul Haferland de anul acesta,din luna August . Am petrecut un weekend minunat la Sighisoara ,la hotel Binderbubi,totul a fost superb . Dar lucrurile legate de hotel sunt un clișeu . Ce a fost cu adevărat fabulos a fost legat de festival . Am fost uimita de tot ce Ć®nseamnă cultura sașilor ,iar bucatele lor sunt formidabile . Am fost la balul de la biserica fortificata si am vazut cum oamenii se bucura de simplitate si frumusețe ,totul a fost atat de natural ,chiar daca stiu ca adjectivul "natural" nu are grad de comparație ,superlativul i se potrivește in acest caz . La Rupea,la cetate ,dansurile m-au fermecat ,costumele dansatorilor au fost deosebite ,iar muzica pe măsura . Desigur ,aceasta experienta a trebuit imortalizata ,asa ca am facut multe poze . Am cunoscut oameni noi,sași ce vor sa isi conserve obiceiurile,lucru de apreciat si de luat drept exemplu . Totul a fost minunat ,mai ales ca weekendul l-am petrecut cu iubitul meu. Romantism si cultura ,o experienta formidabila . Abia astept sa vin si la anul in regiunea sașilor si poate ca,cine stie ,voi imortaliza momente cu noul aparat ,Instax .❤

    ResponderEliminar
  3. Nuantele preferate sunt 104 Cool Lilac- o nuanța Ć®ndrăzneața care s-ar potrivi total cu mine . As mai opta si pentru ceva mai cuminte , 00B Max Blonde .šŸ˜

    ResponderEliminar
  4. Dansurile populare sunt de aproape 9 ani și vor rămĆ¢ne cea mai plăcută experiență. Ǝmi doresc de foarte mult timp să Ć®ncerc nuanța Turquoise Temptation, dar nu mi-ar displace nici Purple.

    ResponderEliminar
  5. O experiență minunată nu poate fi decĆ¢t atunci cĆ¢nd a venit pe lume iubita mea fetița..A venit chiar anul trecut de 1 decembrie..E cea mai frumoasa amintire a mea..Iar acum țin Ć®n brațe și iubesc cel mai scump și dorit copilaș

    ResponderEliminar
  6. Momentul meu pretios este atunci cand am absolvit liceul si eram vopsita cu o culoare mirifica de la Schwarzkopf. Parul meu stralucea cu adevarat si toate privile erau atintite asupra lui. M-am simtit extraordinar si de atunci folosesc numai produse Schwarzkopf pentru ca stiu ca fac minuni.

    ResponderEliminar
  7. Momentul cel mai colorat din viata mea a fost cel in care am sarbatorit majoratul fiicei mele...acum doua saptamani...si cred ca am suficuent curaj incat sa incerc nuanta Steel Silver mai ales ca am un par blond

    ResponderEliminar
  8. Ǝmi place nuanta Rose
    In amintesc cu mare drag ziua Ć®n care a venit puiul meu pe lume.a fost atĆ¢t de Ć®ncăpÄƒČ›Ć¢nat să vină el Ć®nainte să-l scoată medicul ,prin cezariana.chiar Ć®n acea zi eram programată pt operatie,de el s-a ambiționat și a venit pe lume Ć®nainte.sunt mandra de puiuțul meu și zilnic imi da motive sa fiu si mai mandra

    ResponderEliminar
  9. Red pillar box ar fi alegerea mea!
    Fb: nadia alina candrea
    cea mai tare experienta din viata mea a fost fara indoiala nasterea fiicei mele!! Am facut o operatie cezariana, iar bucuria a fost cu atat mai mare cu cat totul a decurs ca la carte!!!
    Bineinteles ca au fost imortalizate multe momente, sotul meu s-a ocupat de colectarea amintirilor cu pruncul!!!

    ResponderEliminar
  10. O experienta minunata a fost toata facultatea, timp de 6 ani s-au intamplat atat de multe lucruri frumoase, iar maine e examenul cel mare!!!! Momentele alaturi de colegii dragi sunt de neuitat! Steel Silver arata minunat, as putea sa o incerc, desigur!

    ResponderEliminar
  11. Momentele mele colorate sunt mometul can mi-am tinut pentru pruma data puiuti in brate...o fetita care are 2 ani si 4 luni si un baiatel ce ieri a implinit 1 anisoršŸ’Ÿnu o se uita niciodata aceste momente unicešŸ˜

    ResponderEliminar
  12. ungureanu gabrielamartes, septiembre 05, 2017

    Red Pillar Box
    Momentul cĆ¢nd am devenit mamă

    ResponderEliminar
  13. LIVE Ultra Bright Steel Silver
    Momentul meu pretios este atunci cand fiul meu a fost admis la facultate

    ResponderEliminar
  14. Momentul cel mai colorat din viata mea a fost cand am iesit pentru prima oara din tara,parca era pe alta planeta asa m-am simtit la inceput ,m-am bucurat ca un copil

    ResponderEliminar
  15. Ziua in care am intrat la facultate in Bucuresti. Am simtit ca toata lumea imi apartine :) Am avut in sentiment foarte placut, a fost o realizare foarte mare in acel moment important al vietii mele.
    Andreea Elena (andreea.elena.s@hotmail.com)

    ResponderEliminar
  16. Momentul meu preferat este ziua de 18 februarie cand a venit pe lume fiica mea .

    ResponderEliminar
  17. Ziua in care ne-am casatorit 28 Septembrie acum 26 de ani.

    ResponderEliminar
  18. as incerca varianta Silver deoarece sunt carunta si imi creste repede parul

    ResponderEliminar
  19. Momentul cel mai colorat dar si plin de stropi a fost cel in care i-am facut prima baita fiului meu.Sant curioasa sa incerc Purple Punk. FB- Elena Racovita

    ResponderEliminar
  20. Cea mai frumoasă experiență pentru mine au fost cei trei ani de facultate. Ǝn acești ani am Ć®nvățat să fiu independentă și să mă bucur de fiecare moment al vieții. :) Aș Ć®ncerca vopseaua semipermanentă LIVE Ultra Bright Ć®n nuanța Steel Silver <3.

    ResponderEliminar
  21. Una din amintirile colorate din viata mea este buchetul urias de flori de mai multe feluri si culori cu care am fost ceruta in casatorie .As vrea sa incerc nuanta 860Steel Silver

    ResponderEliminar
  22. Momentul meu pretios, cĆ¢nd am devenit mamă ,as incerca varianta Steel Silver

    ResponderEliminar
  23. As incerca culoarea Cool Rose 101.šŸ˜
    Momentul pe care nu il voi uita niciodata cu siguranta va fi data de 16 iulie 2016. Am cunoscut o persoana minunata care de atunci face parte din viata mea si continua sa imi faca zilele mai bune aducandu-mi zambete si creĆ¢nd amintiri de neuitat.

    ResponderEliminar
  24. Amintirea cea mai colorata a fost nasterea copilului meu! Cred ca in cateva secunde am vazut mii de culori si am trait multiple sentimente!
    Ca sa continui sa fiu colorata, as vrea sa incerc Lightener Twist !!

    ResponderEliminar
  25. Momentele mele colorate sunt atunci cĆ¢nd le pretrec,mă distrez și relaxez Ć®mpreună cu fetitele și soțul meu ,ne bucuram de fiecare moment si de orice clipa .As vrea sa incerc nuanta Steel Silver.

    ResponderEliminar
  26. Am 25 ani si am cateva experiente memorabile.cea care imi va ramane mereu in suflet este ziua in care mi-am cunoscut fratele. aveam 8 ani pe atunci si am mers cu tata incantata la maternitate sa il cunosc. Ajunsa acolo intre bebelusi mama mi-a zis: care crezi ca e al nostru? si dintre toti l-am vazut pe el cel mai frumos si am zis...el este . Chiar el era...si sa mai zica cineva ca sangele nu te cheama. Era asa frumos cu doi ochisori mici si negrii...l-am adorat din primul moment! <3 il iubesc! Vanilla Blonde este nuanta mea preferata!

    ResponderEliminar
  27. Well, well, well.Cea mai memorabila experienta a mea, de asemenea si cea mai colorata (la propriu:)))o reprezinta prima intalnire cu actualul meu prieten si viitor sot. Se intampla cu 2 ani in urma, pe 26 iunie. In dimineata acelei zile, ce am zis eu :-? "Hai Andreea, daca tot ai niste suvite decolorate, ia baga tu putina culoare" Si cum nu aveam vopsea la momentul respectiv, am facut eu o combinatie nemaiintalnita (care nici nu vreau sa ma gandesc cum mi-a venit "in cap")"Ce ar fi sa combin eu un tub de violet de gentiana pe care il cumparase mama de la farmacie, hartie creponata(ma interesasem si am vazut ca in combinatie cu apa fiarta iese ceva super tare, colorat *NU A IESIT*) nu e o culoare, ci de 6 culori, combinate (rosu, verde, albastru, galben,mov si un bleumarin). Si pentru ca nu era de ajuns, m-am gamdit sa pun si zeama de lamaie, ca na, o sa iasa ceva frumos. Pe atunci, de asemea nu stiam ca violetul de gentiana pateaza orice, astfel m-am avanturat direct in cada, fara manusi. Culoarea nu a fost tocmai o culoare in sine, ci mai mult o combinatie de un fel de doua feluri, ceva ciudat oricum. A venit si momentul sa ma intalnesc cu prietenul meu. Ce sa fac, cum sa fac, parul meu arata putin spus ingrozitor, iar mainile imi erau mov de parca as fi fost Wayne din Gemenii Cramp, desenul preferat al copilariei mele, manusi nu puteam sa port(pentru ca 30 grade celsius afara si aratam si mai dubios), asadarm-am conformat, mi-am luat inima in dinti si inainte sa-l salut pe prietenul meu, am spus fix fraza "Nu sunt o nebuna, am par urat si maini colorate, dar crede-ma, nu sunt nebuna" In momentul acela, m-a luat in brate, mi-a spus si el ca nu e cea mai fericita culoare a parului pe care o pot avea, insa tot sunt frumoasa. De atunci am invatat sa imi vopsesc parul doar cu vopsea, consider ca e mult mai bine :)) Pentru mine, aceasta ramane cea mai memorabila faza, chiar daca a fost putin mai mult stanjenitoare, ce a urmat e absolut minunat si nu voi uita niciodata!Sunt innebunita dupa suvite colorate, mi-ar placea sa incerc toate nuantele, insa Purple Punk o consider ca a fi cea mai potrivita, mai ales dupa aceasta intamplare, iar de asemenea, Steel Silver este absolut superba <3

    ResponderEliminar
  28. Momentul in care am fost ceruta de sotie.
    As vrea sa incerc steel silver.

    ResponderEliminar
  29. Aș Ć®ncerca Baby Blue.
    Un moment mai mult decĆ¢t special a fost cĆ¢nd am reușit să Ć®i Ć®mplinesc surorii mele cel mai mare vis.

    ResponderEliminar
  30. Cea mai frumoasa amintire din viata mea a fost momentul in care am spus da in fata ofiterului Starii Civile. Desi aveam toate lacrimile adunate in ochi,am reusit sa spun un Da hotarat, din toata inima. Mi-ar face placere sa incerc Cool Liliac si Baby blue. Multumim pentru concurs.

    ResponderEliminar
  31. Felicitari castigatoarelor :)
    Premiile au fost revendicate ? Taitzel nails....
    O zi frumoasa :)

    ResponderEliminar
  32. Cea mai frumoasa amintire a fost momentul cĆ¢nd am născut fetițele ❤eram super emoționata ,nerăbdătoare da in momentul cĆ¢nd Ʈți vezi bebelușul uiți de toate❤a-și Ć®ncerca Purple de la Schwarzkopf

    ResponderEliminar