Beauty Swap la puterea 5

A trecut deja o săptămână de la cel mai recent beauty swap (schimb de cosmetice) la care am participat. Ana Tatucu, blogger la BeautyBarometer.com s-a ocupat de organizare şi, vă spun sincer, a făcut o treabă minunată!

Gazda evenimentului a fost Ceainăria Infinitea, un loc de vis desprins parcă din alte vremuri. Ca să vă convingeţi am să vă ataşez câteva poze care au surprins frumuseţea locului, şi bineînţeles zumzetul din timpul evenimentului.
Am întâlnit o mulţime de oameni noi, am râs, am schimbat produse şi ne-am simţit super bine.
Beautyswap-ul e unul din puţinele momente când reuşim să ne reunim atâtea bloggerite în acelaşi loc... şi asta e tare mişto!
Trebuia să urmăm şi scopul întâlnirii aşa că am schimbat câteva chestiuni cosmetice cu... alte chestiuni că: un Nyx shine killer (un primer pentru ten), pentru că sunt extrem de obsedată de luciul fetei mele, un Lioelle Blackhead cleaner (o soluţie pentru îndepărtarea în profunzime a reziduurilor de machiaj) şi un un Flormar Lips and Cheks de la Oana (unghiuţe colorate happy nails).

E drept că prada nu a fost atât de mare, dar nici eu nu am am venit cu foarte multe cosmetice la schimb.. aşa că a fost destul de ok: D.


Sponsorul evenimentului a fost Marionaud care ne-a oferit, pe lângă locaţia de vis, câteva produse în teste: linia de parfumuri Heloise de V., brandul Di Palomo dedicat îngrijirii corporale şi Somerset.


Fotograf Anitanna 

#selfiecutaitzel

Voi aţi fi încântate să participaţi la un astfel de eveniment?

Publicar un comentario

2 Comentarios