Beauty Swap la puterea 5

A trecut deja o săptămĆ¢nă de la cel mai recent beauty swap (schimb de cosmetice) la care am participat. Ana Tatucu, blogger la BeautyBarometer.com s-a ocupat de organizare şi, vă spun sincer, a făcut o treabă minunată!

Gazda evenimentului a fost Ceainăria Infinitea, un loc de vis desprins parcă din alte vremuri. Ca să vă convingeÅ£i am să vă ataşez cĆ¢teva poze care au surprins frumuseÅ£ea locului, şi bineĆ®nÅ£eles zumzetul din timpul evenimentului.
Am Ć®ntĆ¢lnit o mulÅ£ime de oameni noi, am rĆ¢s, am schimbat produse şi ne-am simÅ£it super bine.
Beautyswap-ul e unul din puÅ£inele momente cĆ¢nd reuşim să ne reunim atĆ¢tea bloggerite Ć®n acelaşi loc... şi asta e tare mişto!
Trebuia să urmăm şi scopul Ć®ntĆ¢lnirii aşa că am schimbat cĆ¢teva chestiuni cosmetice cu... alte chestiuni că: un Nyx shine killer (un primer pentru ten), pentru că sunt extrem de obsedată de luciul fetei mele, un Lioelle Blackhead cleaner (o soluÅ£ie pentru Ć®ndepărtarea Ć®n profunzime a reziduurilor de machiaj) şi un un Flormar Lips and Cheks de la Oana (unghiuÅ£e colorate happy nails).

E drept că prada nu a fost atĆ¢t de mare, dar nici eu nu am am venit cu foarte multe cosmetice la schimb.. aşa că a fost destul de ok: D.


Sponsorul evenimentului a fost Marionaud care ne-a oferit, pe lĆ¢ngă locaÅ£ia de vis, cĆ¢teva produse Ć®n teste: linia de parfumuri Heloise de V., brandul Di Palomo dedicat Ć®ngrijirii corporale şi Somerset.


Fotograf Anitanna 

#selfiecutaitzel

Voi aÅ£i fi Ć®ncĆ¢ntate să participaÅ£i la un astfel de eveniment?

Publicar un comentario

2 Comentarios