Despre Catrice HD Liquid Coverage Foundation

De curand am intrat in contact cu un nou fond de ten, Catrice HD Liquid Coverage Foundation si, pentru ca face parte din categoria lichide (preferatele mele), astazi am sa va vorbesc putin despre el.
Deşi are consistenta ultra lichidă, fond-ul asta de ten trebuie să fie aplicat în grabă pentru că are tendinţa de a se usca extrem de repede. Dacă apucă insa să se usuce nu îl mai întinde nici trafaletul (am văzut că se poarta asta #fashion ♪♪) Am păţit-o nu o dată, ci de mai multe ori să termin machiajul şi să observ zone în care nu era nici măcar un pic de produs - pentru ca devine nemaleabil. Si am realizat ca se întâmplă asta doar dacă folosesc pensula sau buretele, în schimb dacă folosesc degetele aplicarea este fără cusur.

Îmi place mult sistemul de dozare, o pipetă care ia controlat cantitatea dorită de fond de ten. E şi foarte igienic, aşa că îi mai acord un punct în plus pentru asta.
Se găseşte în patru nuanţe, două cu subton roz şi două cu subton neutru. Eu am ales să folosesc nuantele: 010 Light Beige şi 020 Rose Beige. Puteţi vedea mai jos rezultatul înainte/după aplicarea celor două nuanţe combinate.

Sus este 020 Rose Beige si jos 010 Light Beige
020 Rose Beige si jos 010 Light Beige
Este foarte spornic. Pentru întreaga faţă ai nevoie doar de 3-4 picături de produs. 

Are acoperire foarte buna şi se simte extrem de lejer pe piele.

Nu ştiu dacă rezista chiar  24 de ore aşa cum pretinde însă pe fata mea a rezistat decent vreo 6-7 ore (ten mixt/gras). Zona T a luat-o razna după vreo 5 ore dar, arata ok la sfârşitul zilei (am ajut ceva ajutor şi de la o pudră libera).

Se transfera destul de mult şi asta o să vedeţi în mare parte atunci când folosiţi telefonul! Al meu trebuia să fie şters temeinic după fiecare folosire.
Dacă aveţi zone cu piele uscată o să adere la ele şi o să le scoată în evidenţă. Din motivul asta nu îl recomand persoanelor cu tenul uscat.
Deşi are şi părţi negative mie îmi cam place fondul ăsta de ten. E drept ca nu l-as folosi  zi de zi, dar cand tenul are nevoie de ceva mai multa acoperire e varianta cea mai buna. În plus, pentru ce oferă (acoperire, aspect plăcut, lejer pe piele, rezistenţă) e super accesibil ca preţ. L-am găsit online la 31 lei, un preţ derizoriu pentru un aşa produs.

Voi l-ati incercat pana acum? Pareri?

Publicar un comentario

0 Comentarios