Decolorarea parului de pe fata si corp


Hello!

Astazi am sa va povestesc despre un produs pe care il indragesc nemaipomenit de mult : crema decoloranta. 
Bruneta fiind, intotdeauna am avut un mare complex legat de puful de pe fata care se vedea insestetic ( mai ales atunci cand foloseam fond de ten ) asa ca in loc sa il indepartez cu ceara si sa am parte de piele iritata sau fire crescute in piele, am ales sa il decolorez cu produse special concepute pentru zonele sensibile . 
 Pentru asta am testat 3 produse : Karaver bleaching cream, Blondepil si Les Cosmetiques . Principiul de functionare si efectul este similar la toate trei, insa diferenta de pret este cea care le separa -Karaver bleaching cream aprox 35 lei , Blondepil ~40 lei si Les Cosmetiques 21 lei ( se gaseste doar la Carrefour si este produsa tot de Karaver)


Crema decoloranta Les Cosmetics / Karaver  arata asa:


In cutie exista 4 obiecte : o crema, un accelerator, o spatula cu doua capete (cea mica pentru dozare accelerator si cea mare pentru dozare crema) si o suprafata de ameste.

Pasii care trebuie urmati sunt foarte simpli:

-Se spala fata cu apa calduta si se usuca cu un servetel
-Se amesteca crema cu acceleratorul
-Se aplica pe zona dorita
-10-15 minute si decolorarea este gata

asa arata parul dupa decolorare

Inainte sa folositi decolorantul testati pe o portiune de piele pentru a evita o eventuala reactie alergica.Este posibil ca persoanele ce au tenul sensibil sa simta mici piscaturi pe piele, daca senzatia dureaza mai mult timp se intrerupe procesul si se clateste zona cu apa calduta.

Din punctul meu de vedere isi face treaba minunat, o reaplic o data la doua saptamani si nu am intampinat nicio problema.

 Decolorantul poate fi folosit pe orice portiune a corpului (maini, picioare, fata sau burta) fiind o solutie nemaipomenita in cazul in care te confrunti cu pilozitate excesiva.

Voi ati folosit pana acum crema decoloranta pentru fata si corp?
O zi super sa aveti!
Bye!