Golden Rose haul de toamna

TĆ¢rgul Cosmetic beauty and hair de weekend-ul trecut fost un prilej bun pentru a justifica nişte mici cumpărături (de cosmetice). Şi cum la astfel de tĆ¢rguri o să găsiÅ£i mulÅ£ime de oferte, una mai atrăgătoare ca cealaltă, să fi sigură că toate o să te Ć®mbie să Ć®Å£i laşi acolo bugetul pe cĆ¢teva luni. AvĆ¢nd Ć®n vedere acest aspect eu m-am orientat mai mult către branduri unde raportul calitate=preÅ£ e destul de rezonabil şi Ć®n rest... m-am abÅ£inut maxim.

Astăzi am să vă arăt cu ce m-am ales de la standul Golden Rose RomĆ¢nia.
De fiecare data cĆ¢nd vad ojele lor sunt fascinata de varietatea de culori si gama color expert este una dintre favoritele mele. Culori vibrante, rezistenta si aplicare fara cusur. Ce poÅ£i sa iÅ£i doreşti mai mult?!?
Color Expert reprezintă o linie de lacuri de unghii de la Golden Roşe, care asigură o aplicare uşoară datorită pensulei sale extra largi şi formulei care conferă o acoperire perfectă unghiilor tale. Color Expert Nail Lacquer include culori alternative, cu formula strălucitoare şi de lungă durată. Gramaj 10.2 ml.

Rujuri... cum puteam eu să plec de acolo fără rujuri?!? Longstay Liquid Matte Lipstick este o gamă de rujuri lichide mate, extrem de rezistente, pigmentate şi lejere.
Ruj de buze lichid LONGSTAY MATTE. Formula rezistentă la transfer cu finisaj mat este imbogatitata cu Vitamina E şi Ulei de avocado pentru ca buzele să rămĆ¢nă moi şi suple fără senzaÅ£ia de uscare. Este un ruj cremos cu textură uşoară, cu o mare putere de acoperire şi rezistenţă Ć®ndelungată, non-transferabil. Acoperă uşor datorită aplicatorului flexibil şi asigură o culoare intensă fără a fi lipicios. După aplicare, Å£ineÅ£i cĆ¢teva minute buzele depărtate pentru o definire perfectă. Se Ć®ndepărtează uşor cu Demachiantul bifazic Golden Rose. Gramaj 5.5 ml.

Şi pentru că tenul mixt nu poate rezista fără pudră, am ales pudra translucidă long wearing.
Pudră pulbere translucidă pentru finisare. Pulbere catifelată ce creează un aspect perfect tuturor tipurilor de ten şi tonuri ale pielii. Fixează şi matifiaza fondul de ten datorită formulei translucide şi a texturii fine care umple delicat ridurile fără să Ć®ncarce excesiv. Conferă un finisaj fin impecabil, reduce luciu şi fixează machiajul pentru o perioadă lungă de timp. Nu conÅ£ine talc. Testată dermatologic. Fără parabeni. Gramaj 11gr

Un beauty blender care poate fi folosit Ć®ntr-o mulÅ£ime de feluri.
Aplicatorul BEAUTY BLENDER SPONGE se foloseşte pentru blenduirea produselor de machiaj (fard de obraz, bronzant, anticearcăn, fond de ten). FolosiÅ£i capătul plat pentru blenduirea fondului de ten iar partea ascuÅ£ită pentru blenduirea anticearcanului. Se utilizează atĆ¢t umed cĆ¢t şi uscat. După utilizare, spălaÅ£i cu apă caldă şi săpun şi lăsaÅ£i să se usuce!

Ǝncheiem lista cu un creion de ochi negru şi un creion pentru sprĆ¢ncene cu mină extra subÅ£ire.
Creion retractabil de precizie pentru sprĆ¢ncene PRECISE BROWLINER. Ambalajul micro-matic perfect, vĆ¢rful foarte subÅ£ire şi mecanismul retractabil prin rotire asigură o liniere
Controlată foarte precisă. Defineşte şi modelează sprĆ¢ncenele şi conferă un look perfect pe toată durata zilei datorită formulei rezistente la apă.
Pensula finisează sprĆ¢ncenele şi elimină excesul de culoare. Gramaj 0.09 gr.


Publicar un comentario

2 Comentarios