Review Evening Primrose oil sau Luminita noptii


Luminita de seara contine GLA (gama linoleic acid), un acid gras esential care joaca rolul de a inhiba procesele inflamatorii din corp. Uleiul este utilizat frecvent pentru a ajuta la reducerea durerilor asociate cu sindromul stresului premenstrual (PMS) și pentru beneficiile sale terapeutice aduse epidermei. De acest ulei am aflat de la emisiunea doctorului Oz. 
M-am documentat suplimentar si m-am hotarat sa incerc sa il folosesc.

    Eu am 27 de ani si un ten mixt, acneic. Am inceput sa iau cate 1 capsula de evening primrose + vitamina E pe zi si aspectul tenului meu s-a imbunatatit considerabil, asta in numai o sapatamana .Am observat ca tenul este mult mai hidratat, mai suplu si cosurile se vindeca mult mai repede decat inainte. In cazul in care se intampla sa apara un"monstrulet "pe fata se poate folosii uleiul direct pe zona cu probleme  si procesul de vindecare se accelereaza vizibil. Pentru mine care  sufar de acnee hormonala acest ulei a fost cea mai ieftina, eficienta si rapida solutie pentru atenuarea acestei probleme. Desi nu face minuni, poate fi un adjuvant de incredere impotriva puseelor de acnee.


Efecte secundare raportate:
Efectele adverse rare pot include dureri de cap, greata, dureri de stomac, si scaune moi. Dacă apar aceste simptome, incercati să reduceți doza.

Contraindicații
Nu trebuie sa luati  ulei de luminita de seara, inainte de a vorbi cu medicul dumneavoastră dacă:

- Aveți epilepsie sau alte tulburări convulsive.
- Luați medicamente pentru subțierea sĆ¢ngelui sau aveti o tulburare de sangerare.
- Luați medicamente pentru reglarea tensiunii arteriale.
- Sunteți gravidă sau  alăptati
- Faceti tratament pentru tratarea schizofreniei.
- Faceti tratament cu antidepresive

Ati incercat pana acum sa folositi ulei de luminita noptii?