Review Philips PerfectCare Pure7635


Hello!
Sunt femeie, mama si uneori o gospodina disperata din cauza lipsei de timp. Luna trecuta dupa cum majoritatea dintre voi stiti, am fost selectata de Buzzstore sa particip la campania de testare a unei statii de calcat ce detine puteri magice..sau cel putin asta promite..sa faca magie : Philips PerfectCare Pure . Dupa ce am pus la treaba  de cateva ori statia de calcat primita am fost uimita de calitatile pe care aceasta le are :



-Este cea mai compacta si usoara statie de calcat din lume

-Particularitatea wow a statiei  de calcat este tehnologia Optimal Temp (
putem calca orice tip de tesatura fara nici o setare in prealabil si fara ca talpa sa se lipeasca de haine, el isi seteaza singur fluxul de abur)

-Rezervor de apa cu capacitate de 1.5 l (asa ca nu vom fi nevoiti sa reumplem des fierul cu apa ca in cazul celor clasice)

-Funcționarea este simplă: se introduce cartușul anti-calcar, umplut cu apă pĆ¢nă la o limită specificată, cateva minute de asteptare și statia este gata! Puteți folosi apă demineralizată, apa de la robinet sau apă decalcifiata

- Gata sa fie folosit in doar 2 minute 

-Sistem de abur continuu vertical (abur cu presiune de pana la 5 bari)

-Are un sistem de siguranta pentru deplasare

-Optiune de siguranta *se opreste singur cand este lasat nesupravegheat (am testat lucrul acesta lasand fierul de calcat pe o bluzita timp de 2 minute si..nu s-a ars nici macar un pic)
-Consuma efort si timp minim

-Pentru unele mese de calcat e posibil ca statia plina de apa sa fie prea grea asa ca se recomanda plasarea ei pe o suprafata solida

Singurul lucru care mi s-a parut dificil este golirea statiei de calcat. Se recomanda golirea ei dupa fiecare sesiune de calcat, dar daca a ramas multa apa va fi cam greu sa o elimini din rezervor.


Asa ca daca aveti o multime de haine de calcat si vreti sa le rezolvati in doi timpi si trei miscari statia de calcat Philips PerfectCare Pure este soluti ideala.


Bye!!