Ruj Clasic Melkior : Pink Attitude, Honey si Deep Love

A trecut ceva timp de cĆ¢nd nu v-am mai arătat un ruj şi simt că trebuie să iau măsuri. Astăzi Ć®mi iau doza săptămĆ¢nală de rujuri şi am să vă arăt 3 nuanÅ£e delicioase de lipstick  Melkior. Acestea fac parte din colecÅ£ia clasic şi sunt semi mate (luciul este foarte discret), sunt extrem de pigmentate, cremoase şi confortabile. Şi, spre deosebire de alte rujuri mate, nu usucă deloc buzele, ba chiar le oferă un strop de hidratare. Nu migrează dar se transferă (foarte puÅ£in, nu te gĆ¢ndi că ai să rămĆ¢i fără ruj, tranziÅ£ia Ć®n timp este foarte subtilă).
 ĆŽmi plac foarte mult rujurile din colecÅ£ia asta pentru că sunt  cu adevarat long-lasting... din toate punctele de vedere. Ca şi exemplu vă spun că nuanÅ£a Cardinal Red (o puteÅ£i vedea aici) am purtat-o pe buze cam 1 an de zile pĆ¢nă să rămĆ¢n fără produs Ć®n tub... şi l-am folosit cĆ¢teodată şi de 2 ori pe săptămĆ¢nă.

Pink attitude - roz vibrant
Ruj Clasic Melkior Pink Attitude
Honey - orange aprins, perfect pentru vară
Ruj Clasic Melkior Honey
Deep Love -un ruj mov Ʈnchis cu subton rece
Ruj Clasic Melkior Deep Love
Rujul costă 39.90 lei dar deseori sunt oferte 1+1 sau reduceri de pret aşa că poÅ£i să Ć®l găseşti şi la un preÅ£ mai mic. Mie Ć®mi plac extrem de mult şi le recomand cu mare drag.

Ǝn plus dacă adaugi la orice comandă codul melkior10taitzel ai 10% reducere din preÅ£ul final.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Am toate trei nuanțele, Deep love e minunat, pe cĆ¢nd Pink attitude mi se pare puțin diferit de celelalte nuanțe din gama clasică (și am o bună parte dintre ele), parcă nu se așează la fel de frumos pe buze, e ușor diferită consistența, dar e oricum faină nuanța. :D

    ResponderEliminar