Ruj Clasic Melkior : Pink Attitude, Honey si Deep Love

A trecut ceva timp de când nu v-am mai arătat un ruj şi simt că trebuie să iau măsuri. Astăzi îmi iau doza săptămânală de rujuri şi am să vă arăt 3 nuanţe delicioase de lipstick  Melkior. Acestea fac parte din colecţia clasic şi sunt semi mate (luciul este foarte discret), sunt extrem de pigmentate, cremoase şi confortabile. Şi, spre deosebire de alte rujuri mate, nu usucă deloc buzele, ba chiar le oferă un strop de hidratare. Nu migrează dar se transferă (foarte puţin, nu te gândi că ai să rămâi fără ruj, tranziţia în timp este foarte subtilă).
 Îmi plac foarte mult rujurile din colecţia asta pentru că sunt  cu adevarat long-lasting... din toate punctele de vedere. Ca şi exemplu vă spun că nuanţa Cardinal Red (o puteţi vedea aici) am purtat-o pe buze cam 1 an de zile până să rămân fără produs în tub... şi l-am folosit câteodată şi de 2 ori pe săptămână.

Pink attitude - roz vibrant
Ruj Clasic Melkior Pink Attitude
Honey - orange aprins, perfect pentru vară
Ruj Clasic Melkior Honey
Deep Love -un ruj mov închis cu subton rece
Ruj Clasic Melkior Deep Love
Rujul costă 39.90 lei dar deseori sunt oferte 1+1 sau reduceri de pret aşa că poţi să îl găseşti şi la un preţ mai mic. Mie îmi plac extrem de mult şi le recomand cu mare drag.

În plus dacă adaugi la orice comandă codul melkior10taitzel ai 10% reducere din preţul final.

Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Am toate trei nuanțele, Deep love e minunat, pe când Pink attitude mi se pare puțin diferit de celelalte nuanțe din gama clasică (și am o bună parte dintre ele), parcă nu se așează la fel de frumos pe buze, e ușor diferită consistența, dar e oricum faină nuanța. :D

    ResponderEliminar