Beauty news: PHOTODERM NUDE TOUCH SPF 50+

PIELEA ESTE CEA CARE A INSPIRAT BIODERMA SĂ IDENTIFICE SOLUȚIA NATURALĂ PENTRU A-I AMPLIFICA PROTECȚIA ÎN ÎNFRUNTAREA CU SOARELE.
PE TERMEN LUNG. 

BIOLOGIA ÎN SPRIJINUL DERMATOLOGIEI


Photoderm Nude Touch SPF 50+ cu Tehnologia Liquid to powder: inovatia Bioderma
pentru un efect ultra-mat, anti-imperfectiuni. Observand mecanismele naturale ale pielii in timpul expunerii la soare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat o noua generatie de protectie solara: NUDE TOUCH. 

CE OFERA PHOTODERM NUDE TOUCH SPF 50+ 

Protectie foarte inalta si sigura!

Asocierea de filtre anti UVB si UVA, 100% minerale ofera pielii protectie sigura impotriva efectelor nedorite ale expunerii la soare. In plus, brevetul Cellular BioprotectionTM intareste sistemul natural de aparare al pielii, prevenind degradarea ADN-ului celular.
 8 ore de matifiere 
Formula inovativa Photoderm Nude Touch SPF 50+ inglobeaza pigmenti naturali, pudre matifiante si soft-focus, oferind un ten proaspat si matifiat intreaga zi. Mai putine imperfectiuni Complexul brevetat FluidactivTM regleaza calitatea si cantitatea de sebum produse de piele. Astfel, tenul tau va fi mai sanatos si mai luminos de la o zi la alta. 

CUM VEI EXPERIMENTA TEHNOLOGIA LIQUID TO POWDER:
In prima faza textura este lichida. Componentele volatile incep sa se evapore oferind senzatia de produs ultra-lejer.

In faza a doua, agentii de dispersie ofera senzatia de „alunecare” a texturii pe piele, produsul distribuindu-se astfel in mod uniform pe piele. 
In faza a treia, se va simti efectul de catifea. Pielea va ramane foarte fina si luminoasa, iar imperfectiunile neutralizate. 

Inainte de a aplica Photoderm Nude Touch SPF 50+ sticluta trebuie agitata foarte bine. In interiorul flaconului se afla 2 sfere care ajuta produsul sa se omogenizeze. Cand se vor auzi cele 2 sfere eliberate in flacon, lovindu-se fara obstacole, atunci se poate incepe aplicarea.

Photoderm NUDE TOUCH SPF 50+ este disponibil in trei nuante: natural (tenta foarte deschisa), claire (tenta deschisa) si doree (tenta inchisa, aurie)

PROTECȚIE MINERALĂ SIGURĂ SECUNDE PENTRU O PIELE PERFECTĂ, NATURALĂ
CONTROL AL SEBUMULUI EFECT ULTRA-MAT, NATURAL DUPĂ ZILE MAI PUȚINE
IMPERFECȚIUNI.

Publicar un comentario

0 Comentarios