Haul Note Cosmetics Romania

Cunosti sentimentul ăla pe care îl ai atunci când descoperi o prăjitură super bună, cu multă ciocolată şi blat pufos, şi o arăţi extaziat tuturor sperând ca şi ei să fie la fel de încântaţi ca tine? Ei bine, exact aşa mă simt eu acum când ştiu că am descoperit un brand mişto de machiaj, şi sunt gata să împărtăşesc cu voi primele impresii.

Vorbim astăzi despre Note Cosmetics, o marca de cosmetice destul de cunoscuta atât în Europa cât şi pe alte meleaguri. S-au lansat în 2014 şi fac parte din clasa premium de make-up, depăşind din punct de vedere calitativ producatori de cosmetice consacrati precum Kiko, L'oreal, Maybelline s.a.m.d.

Important de menţionat : Note Cosmetics este o companie care realizează produse de machiaj ce conţin o mulţime de ingrediente preţioase, fără parabeni. În plus fac parte din zona cruelty free, aşadar cosmeticele lor nu sunt testate pe animale.

Produsul care m-a cucerit inca de la prima aplicare a fost creionul de ochi pentru smokey eye în nuanţa Cooper. E genial! Deosebit de pigmentat, cremos şi rezistent. În plus, nuanţa complimentează extrem de bine ochii căprui.
Fondul de ten Detox And Protect Note are acoperire medie, spf 15, se întinde foarte uşor şi se simte lejer pe piele. Recipientul are pompiţă aşa că poţi doza corect şi eficient cantitatea de fond de ten folosită. Are şi un parfum discret, eu îl asociez cu cel al laptelui de faţă Doina. Chiar dacă e prematur să folosesc cuvinte mari... am să mă risc şi spun că deja îl pot compara cu Mac studio fix.
Note Full Coverage Concealer este un corector lichid cu acoperire mare. Se aplică foarte uşor şi dacă se fixează cu pudră nu se strânge deloc pe parcursul zilei.
Note Luminous Silk Compact powder este o pudră compactă, foarte fină, cu subton galben. Are putere de acoperire medie şi este excelentă pentru fixarea anticearcanului.
Note Bronzing Powder este o pudră bronzanta fină, ce conţine mici particule de glitter auriu. Perfectă pentru zilele însorite de vară.
Note Mattemoist Lipgloss este un ruj lichid cu o consistenţă cremoasă. Este opac dintr-o singură aplicare şi, chiar dacă are un finiş mat, nu usucă deloc buzele.
Note profesional Eyeshadow 5 collor palette -104 este o colecţie de 5 farduri neutre. Sunt foarte cremoase, se aplică uşor şi nu sunt prăfoase. Toate nuanţele din paleta asta au un sidef fin.

Dacă va incanta cele spuse mai sus si vreţi si voi sa încercaţi cosmeticele Note, le găsiţi online pe Elefant.ro. Noutati si detalii suplimentare gasiti pe Facebook sau Instagram.

Kisses, 
~Taitzel~

Publicar un comentario

1 Comentarios